28 / 04 / 2024

ulugöl turizme mi kazandırılacak

ulugöl turizme mi kazandırılacak

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, taşıdığı doğal kaynak ve rekreasyon değerinin yüksek olması nedeniyle 2009 yılında Türkiye’nin 36. Tabiat Parkı olarak ilan edilen Ulugöl Tabiat Parkında incelemelerde bulundu.

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da sona eriyor! Ev sahibi kiracı savaşı asıl şimdi mi başlıyor? 

Ev sahipleri ve kiracıların zam savaşı hız kesmeden devam ederken 2022 yılında kira artış oranına getirilen yüzde 25 zam sınırı için son tarihin 1 Temmuz 2024 olduğu açıklandı. Peki yüzde 25 zam sınırının sona ermesi neleri değiştirecek?

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Bayram harçlığı şartları nelerdir? Bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır?

Kurban Bayramı yaklaşırken, bayram harçlığı konusunda da araştırmalar hız kazandı. Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? İşte detaylar!

Öğrenciler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı: Öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek?

'Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Kur Korumalı mevduat bu yıl bitecek mi? Bakan Nebati’den çok konuşulacak açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kur korumalı mevduat (KKM) uygulamasının bu yıl bitmeyeceğini, çıkış senaryolarının 14 Mayıs’ta yapılacak seçimden sonra yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Yaklaşan bayram nedeniyle gündemin önemli meselelerinden biri olan bayram harçlığı konusu hususunda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 senesinde bayram  harçlığının kimlere verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

EYT’te bir yıl ertelenecek mi? EYT’liler bu habere çok sinirlendi! TBMM verilen arayı uzattı! EYT'de hayaller suya düştü

EYT düzenlemesinin şubat ayı içerisinde yasalaşması bekleniyordu. Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi nedeniyle öncelikli gündeminde EYT yasası olan Meclis çalışmalarına ara verdi. Bunun üzerine 'EYT ne oldu, EYT son durum' gündemin en çok sorgulananları arasında yer aldı.

EYT 1 yıl ertelensin iddiası ortalığı karıştırdı! EYT ne zaman yasalaşacak? Yoksa 1 yıl ertelenecek mi?

Mart ayı ile birlikte devreye girmesi beklenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son durum kafaları karıştırıyor. Kahramanmaraş depremleri ile birlikte erteleneceği iddia edilen EYT'de son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu.

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Yüksek emekli promosyonu almanın sırrı ifşa oldu! Bankalar üzülecek emekli sevinecek!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış tam gaz devem ederken yüksek promosyonunu kapmak isteyen emekliler bankalara maaşlarını taşımaya başladı. Peki, yüksek emekli promosyonu almanın şartları neler? Başka bir bankaya maaş taşımanın koşulları neler? Emekliler cayma hakkını nasıl kullanabilir mi?

Tapunun yarısı nasıl devredilir? Tapunun yarısı devredilir mi?

Tapu ikiye bölünebilir mi, Tapunun yarısı nasıl devredilir, Tapunun yarısı devredilir mi sorularının yanıtı aranıyor. İşte detaylar!

Murat Kurum'dan gençlere istihdam müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakanlık ve ilgili kuruluşlarında yapılacak tüm ihalelerde, istihdam edilecek teknik personelin yüzde 20'sinin yeni mezun veya mezuniyetinin üzerinden en fazla 3 yıl geçmiş gençlerden oluşacağını bildirdi.

Tasarruf finansman şirketlerinde sermaye artırımı dolandırıcılığı önler mi?

Çıkarılan yasa ile tasarruf finansmanı şirketlerine en az 100 milyon TL ödenmiş sermaye şartı getirildi. Peki bu sermaye şartı, dolandırıcılığı önler mi? Tasarruf finansman şirketlerinde sermaye artırımı sorunları çözecek mi?

Kayseri Gön Han'da restorasyon başladı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi 500 yıl geçmişi bulunan Gön Han'da restorasyon çalışmalarına başladı. 

ulugöl turizme mi kazandırılacak Haberi

ulugöl turizme mi kazandırılacak


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, taşıdığı doğal kaynak ve rekreasyon değerinin yüksek olması nedeniyle 2009 yılında Türkiye’nin 36. Tabiat Parkı olarak ilan edilen Ulugöl Tabiat Parkında incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Büyükşehire devredilen göl çevresinde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, bu alanın korunarak Türkiye turizmine kazandırılmasının bir vazife olduğunu söyledi.

ULUGÖL  ADETA CENNETTEN BİR KÖŞE

Ordu’nun en güzel mesire alanlarından ve turistik yerlerinden olan Ulugöl’ü ziyaret eden Başkan Enver Yılmaz, Ulugöl’ün Ordu’nun, bölgenin hatta Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olmaya aday ve adeta cennetten bir köşe olduğunu ifade etti.

Yapılan çevre düzenlemesi ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Burası Milli Parklar tarafından, Büyükşehir Belediyesine devredildi. Biz de Gölköy Belediyemizle uyumlu olarak burayı, bu yıl ve özellikle...