03 / 05 / 2024

Ulukışla satılık

Ulukışla satılık

Ulukışla İcra Dairesi Niğde Ulukışla Kartepe mevkiinde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışının 21 Nisan' da yapılacağı gayrimenkul 4 milyon 416 bin lira değerinde olarak belirlendi...

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

La Marin satılık ev fiyatları!

La Marin satılık ev fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. Proje Anadolu Yakası Kartal'da Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Muğla Milas'ta 14,2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Milas Belediye Başkanlığı satılık 5 arsayı 14 milyon 232 bin 304,8 TL'den satışa sunuyor. İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri satılık!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. 10 bin 240 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

La Vie İstanbul Küçükçekmece satılık!

La Vie İstanbul Küçükçekmece satılık dairelerin fiyatları 217 bin TL'den başlıyor. ANF Proje Ortaklığı'nın La Vie İstanbul projesinde 5 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor...

Yalova'da satılık ev ilanları Arapça!

Yabancılara konut satışını düzenleyen yasanın ardından özellikle Arap kökenli vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yalova'da bolca Arapça satılık kiralık ilanları görmek hiç de şaşırtıcı değil.

Muğla Kavaklıdere TOKİ Evleri satılık!

Muğla Kavaklıdere TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruların T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edildiği projede aylık taksitler 345 TL'den başlıyor.

Ulukışla satılık Haberi

Ulukışla satılık

Ulukışla İcra Dairesi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Uluşıkla İcra Dairesi tarafından verilen ilana göre Uluşıkla İcra Dairesi Niğde Ulukışla Kartepe mevkiinde 59 bin 162 metrekare alana sahip arsa satılıyor. Değerinin 4 milyon 416 bin lira ettiği gayrimenkullerin satışı 21 Nisan'da yapılacak.


Dosya için