05 / 05 / 2024

Ulus Mahallesi

Ulus Mahallesi

1983 yılında İstanbul'da bazı semtlerde satılığa çıkartılan dairelerin fiyatları astronomik rakamlara ulaşmış. Etiler Çamlık'ta 270 metrekarelik alanda bitmiş bir dubleks bir daire 250 milyon liraya satılacakmış.

TOKİ Bartın Ulus orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Bartın Ulus orta gelir TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan 2 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Bartın Ulus alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Bursa Mevlana'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından riskli yapıların ortadan kaldırılması, sağlıklı ve güvenli yapılaşmanın sağlanması için Mevlana Ulus Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı.

Büyükçekmece'de 7.1 milyon TL'ye düğün salonu inşaatı ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Ulus Mahallesi üzerinde bulunan düğün salonu yapım işini ihale ediyor. İhale bedeli ise 7 milyon 153 bin 376 TL olarak belirlendi. 

Bursa'da imar meselesi çözülecek!

Ulus Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelip bölgenin en önemli meselesi olan imar konusuna değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İstediğiniz kadar imar yok deyin. Burada hayat var. İmar meselesini bir an önce çözmeliyiz” dedi. 

Büyükçekmece Ulus plan tadilatı askıya çıktı!

Büyükçekmece İlçesi, Ulus Mahallesi, 1484, 1485, 1486, 1503 ve Muhtelif parselleri kapsayan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18 yıllığına kiralık düğün salonu!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 25 Aralık'ta yapılacak...

Bursa Yıldırım'da 40.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

İş GYO Ulus Merkez binası 2017 değerleme raporu!

İş GYO Ankara İli, Altındağ İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan Ulus Merkez binasının değerleme raporunu yayınladı. 

TOKİ’den Bartın Ulus’a 320 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın’ın Ulus İlçesi Samat Mahallesi’nde hayata geçireceği 320 konutun ihalesi yapıldı.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Ulus Mahallesi Haberi

Ulus Mahallesi



KAT FİYATINDA REKOR


 ETİLER'DEKİ BU DUBLEKS BİNA 250 MİLYON LİRA... 


 BUNLAR DA UCUZ KATLAR: 25-50 MİLYON LİRA...


   İstanbul'da bazı semtlerde satılığa çıkartılan dairelerin fiyatları astronomik rakamlara ulaştı. Etiler Çamlık'ta 270 metrekarelik alanda inşaatı bitmiş dubleks bir bina 250 milyon liraya alıcısını bekliyor (solda). İki büyük hizmetçi odası, aynı şekilde iki modern tuvalet, geniş bir alan teşkil eden, Boğaziçi'ni tamamıyla gözler önüne sergileyen salon ile birleştirilmiş misafir odası, iki yatak odasından oluşan dubleks bina için müşteriler adeta yarış ediyorlar. Çevre sakinleri, bu binaların tek özelliğinin manzarası olduğunu öne sürerken bir emlakçı Ulus Mahallesi'nde yeni bitmiş apartmanların alt katlarının 25, üst katlarının...