08 / 05 / 2024

ulusal şampiyon sertifikaları

ulusal şampiyon sertifikaları

European Business Awards 2013-2014 ödülleri programında Türkiye’yi ulusal şampiyon olarak temsil edecek firmalar arasında yer alan Soyak Holding’e ‘Ulusal Şampiyon’ sertifikası Point Hotel Barbaros’ta düzenlenen bir toplantıda törenle verildi...

Nef, European Business Awards’da bir ilke imza attı!

Geçtiğimiz yıl European Business Awards’da En İyi Büyüme Stratejisi Kategorisi’nde Ulusal Şampiyon olan Nef, bu yıl aynı kategoride jüri özel ödülüne de layık görüldü. Nef, bu kategoride jüri özel ödülü alan dünyadaki tek gayrimenkul firması oldu.

Isparta'da Gökkubbe Ulusal Kongre inşaatında 2. etap başladı!

Isparta Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi’ne 50 dönümlük alanda yaptırılan Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri inşaatında yeni aşamaya geçildi.

İMSAD Ulusal Bina Yönetmeliği çalışmaları başlattı!

Türkiye’de birbiri ile çelişen yönetmeliklerin mal ve can kaybına yol açması İMSAD’ı harekete geçirdi. 33’üncü Genel Kurul’da İMSAD’a başkan seçilen Fethi Hinginar, bu kapsamda Ulusal Bina Yönetmeliği adı altında bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Çevre Konulu Ulusal Film Yarışması'nın sonuçları açıklandı!

Ana teması çevre duyarlılığını geliştirmek ve yeni sinemacıların yetişmesine olanak sağlamak olan 'Geri Dönüşmez Filmler-Çevre Konulu Ulusal Film Yarışması'nın sonuçları belli oldu.

5. Ulusal Yapı Mekaniği Laboratuvarları Konferansı başladı!

Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve İnşaat Mühendisleri Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ’5. Ulusal Yapı Mekaniği Laboratuvarları Konferansı’ başladı.

4. Ulusal İç Mimarlık Sempozyumu 6 Mayıs'ta başlıyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın, altın sponsor olarak destek verdiği, bu sene dördüncüsü düzenlenen Ulusal İç Mimarlık Sempozyumu 6-7-8 Mayıs tarihlerinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Ulusal Bina Yönetmeliği acil olarak çıkarılmalı!

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, Türkiye inşaat sektörünün yeni bir yol haritasına ihtiyacı olduğunu ve acil olarak Ulusal Bina Yönetmeliği’nin çıkarılması gerektiğini belirtti.

Ulusal Beton Kongresi 26-18 Nisan'da Antalya'da düzenlenecek!

BU yıl 9'ncusu düzenlenecek Ulusal Beton Kongresi, 16-18 Nisan tarihlerinde Ramada Plaza Otel'de gerçekleştirilecek. kongre, merhum inşaat mühendisi Haluk İşözen anısına yapılacak..

9. Ulusal Beton Kongresi 16-18 Nisan'da!

Bu yıl 9'ncusu düzenlenecek Ulusal Beton Kongresi, 16-18 Nisan tarihlerinde Ramada Plaza Otel'de gerçekleştirilecek. Kongre, merhum inşaat mühendisi Haluk İşözen anısına yapılacak.

Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin Kurulması ve Yönetilmesi Hakkında Yönetmelik!

Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin Kurulması ve Yönetilmesi Hakkında Yönetmelik 20 Mart 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin Kurulması ve Yönetilmesi Yönetmeliği'nin tam metni...

8. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması gerçekleşti!

Türkiye’nin tasarımcıları 8. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda 27 tasarım ödülle buluştu. OAİB Başkanı Ahmet Kahraman, Tim Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Prof. Önder Küçükerman’ın ödül verdiği gecede önemli açıklamalar yapıldı.

Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemi için mevzuat altyapısı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin kurulması için mevzuat altyapısı hazırlandı. Güllüce, "Coğrafi verilerin standart içerik ve formatta hazırlanmasını sağlamak için ise uygulama takvimi belirlendi" dedi.

Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemi kuruluyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin kurulması için mevzuat altyapısı hazırlandı.

ulusal şampiyon sertifikaları Haberi

ulusal şampiyon sertifikaları

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, sertifikayı European Business Awards CEO’su Adrian Tripp’in elinden aldı.


European Business Awards (EBA) ödül programı kapsamında belirlenen 40 ulusal şampiyondan biri olan Soyak Holding’e ‘Ulusal Şampiyon’ sertifikası Point Hotel Barbaros’ta düzenlenen toplantıda törenle verildi. Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, kurum sertifikasını European Business Awards CEO’su Adrian Tripp ve ödül programının Türkiye ayağını düzenleyen RSM Kapital Karden’in ortağı Vehbi Karabıyık’ın elinden aldı.


European Business Awards (EBA) ödül programının Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik (Environmental & Corporate Sustainability) kategorisinde Türkiye’yi temsil etme hakkını kazanan ve dünyanın pek çok itibarlı şirketiyle aynı kategoride yarışacak olan Soyak Holding’in Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, “Soyak olarak EBA’da Türkiye’yi temsilen ulusal finalisteler arasında yer almaktan büyük heyecan ve gurur...