29 / 04 / 2024

uluslar arası ilk emlak fuarı

uluslar arası ilk emlak fuarı

27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Türkiye'nin ilk uluslararası emlak fuarına dünyanın dört bir tarafından şirketler katılacak

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

Bu yıl rekor beklenen ihracatta hedef ilk 10 ülke arasına girmek!

Türkiye'nin 1923'te 50,8 milyon dolarla başlayan ihracat yolculuğunda bu yıl hedefi 255 milyar dolar. TİM’e göre 2026'da 302 milyar dolarlık ihracata ulaşılarak, gelecek yıllarda ilk 10 ülke arasına girilecek.

Ticarette dengeler değişiyor! O ülkeler ABD’nin dolar tekeline karşı kazan kaldırdı!

Ülkeler arası ticarette ABD dolarının kullanımı bazı ülkelerin tepkilerine neden oluyor. Rusya ve Çin gibi ülkeler ise uluslar arası ticarette dolar tekelini kırmak için adımlar atmaya başladı.

Sınırları zorlayan euro rekora koşuyor! İşte son dakika euro/TL

Euro bugün Merkez Bankası faiz kararından sonra yukarı yönlü hareketine kaldığı yerden devam ediyor. Euro şu dakikalarda uluslar arası piyasada 17,50 lira sınırını geçti, rekora koşuyor. Peki euro bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira oldu? İşte son dakika euro kuru...

Arap ülkeleri arasında bir ilk gerçekleşiyor!

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) ülkenin ilk nükleer santralinin faaliyete geçmesi için onay verildi. Santral, Arap ülkeleri arasında da bir ilk olma özelliği taşımaktadır.

2015 ile 2019 yılları arasında 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre 2015-2019 yılları arasından İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bine ulaştı.

Türkiye ile Litvanya arasında ilk JETCO Protokolü imzalanıyor!

Pekcan, beraberindeki heyetle Türkiye ile Litvanya arasında ilk kez gerçekleştirilecek Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesi toplantısına katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere yarın Litvanya'nın başkenti Vilnius'a gidecek.

Meydan Ardıçlı, Esenyurt’u dünyanın en büyük meydanlarıyla yarıştıracak!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding işbirliğinde Esenyurt’ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin, alışveriş ve yeme- içme mekânlarını içine alan cadde ve sokaklardan oluşan ticari alanları, uluslar arası yabancı markalar için cazibe yarattı...

Bodrum'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele!

Muğla'nın Bodrum ilçesinin CHP'li yeni Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilk belediye meclis toplantısında kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başlattıkları bunun için 1 Nisan'ın milat tarih olduğunu söyledi.

Türkiye'den 5 inşaat firması dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında!

Dünya Bankası verilerine göre, Limak Holding, Cengiz Holding, Kolin, Kalyon ve MNG Holding dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında yer aldı.

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Özbekistan'ın ilk ücretli otobanını Cengiz-Kolin-Kalyon yapacak!

Türk şirketleri konsorsiyumu, Özbek makamlarıyla başkent Taşkent ile Semerkant arası ilk ücretli otoyol projesinin detaylarını masaya yatırdı

Portekiz’de yaşam basın daveti 3 Temmuz'da!

Portekiz Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Celeste Mota ve Libertas Uluslar arası Satış Direktörü Lisette de Almeida ev sahipliğinde detaylandıracak olan ‘Portugal for Living‘ etkinliği düzenleniyor. 

uluslar arası ilk emlak fuarı Haberi

uluslar arası ilk emlak fuarı

Avrasya'nın en büyük gayrimenkul ve emlak fuarı Realistexpo'ya uluslararası arenadan yoğun ilgi... Dünyanın önde gelen emlak ve gayrimenkul firmaları Realistexpo ile Türkiye'ye geliyor. Aralarında su üzerinde yüzen evler projesiyle tüm dünyanın ilgisini çeken Malezya'dan Kuala Lumpur Metropolitan'ın da bulunduğu şirketler, 27-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Realistexpo'ya katılıyor.

 

Gösterdiği performansla tüm dünyanın dikkatini çeken Türk gayrimenkul sektörü yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. Hazırlıkları hızla devam eden ve sektörün yurtdışında tanınmasına büyük katkı sağlayacak Realistexpo Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Fuarı'na, Latin Amerika'dan Malezya'ya, Ortadoğu'dan İspanya'ya dünyanın dört bir yanından onlarca firma...