02 / 05 / 2024

uluslararası ataşehir istanbul finans merkezi çalışmaları

uluslararası ataşehir istanbul finans merkezi çalışmaları

İstanbul Finans Merkezi ne zaman bitiyor? Ataşehir İstanbul Finans Merkezi hangi aşamada? Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’nde hangi şirketin ne kadar yeri var? İstanbul Finans Merkezi Projesi Ataşehir ne zaman açılacak? İşte cevaplar...

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 211 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir'de yeni konut projesi inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 718 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Ataşehir'de 718 konut ve 70 adet dükkan inşa edecek.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

TOKİ İstanbul Ataşehir başvuru tarihleri 2019!

TOKİ İstanbul Ataşehir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ İstanbul Ataşehir Esatpaşa başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Ataşehir Esatpaşa projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Ataşehir Sinpaş Time iletişim bilgileri!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında konumlandırılan Sinpaş Time Ataşehir projesinde ön satışlar başladı..

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi!

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında inşa edilen projede topraktan satışlar başladı. 

uluslararası ataşehir istanbul finans merkezi çalışmaları Haberi

uluslararası ataşehir istanbul finans merkezi çalışmaları



İstanbul Finans Merkezi’nin ihalesi 02 Kasım 2012 tarihinde gerçekleşti. Ali Ağaoğlu’na ait Ağaoğlu Grup bünyesindeki Akdeniz İnşaat – İFM İstanbul Finans Merkezi İnşaat iş ortaklığı ihaleyi kazanan taraf oldu ve Uluslararası İstanbul Finans Merkezi Ataşehir projesi için 28 Kasım 2012’de düğmeye basıldı. 


Toplam 115 bin 497,01 metrekare arsa alanı ve 160 bin 148,1 metrekare emsal alanına sahip Ataşehir Finans Merkezi projesinde 1500 konut ve 200 ticari ünite yer alacak. İstanbul Finans Merkezi projesinde hafriyat, ruhsat ve proje çalışmaları devam ediyor. 


İstanbul Finans Merkezi projesini ihaleye çıkaran Emlak Konut GYO, Emlakkulisi.com okurlarına özel açıklama ile projenin Şubat 2014 itibariyle son durumunu paylaştı…





İstanbul Finans Merkezi ihalesi!


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş. tarafından 18 Ekim 2012 tarihinde açılan “İstanbul Uluslararası Finans...