02 / 05 / 2024

uluslararası en iyi şehirler

uluslararası en iyi şehirler

Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. Araştırmada değerlendirilen 230 şehir arasında İstanbul 122. sırada yer aldı.

Dünyanın en iyi 100 kent listesi yayımlandı: Türkiye’den üç il var!

Londra merkezli Uluslararası pazar araştırma şirketi Euromonitor dünyanın en iyi 100 şehrini duyurdu. Söz konusu listede Türkiye'den de 3 şehir yer aldı...

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Univa, dünyanın en iyi öğrenci evleri listesinde!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, dünyanın da gündemine girdi. Univa, dünyanın en önemli Öğrenci Evleri Birliği ASRA tarafından yapılan değerlendirmede, dünyanın en iyi uluslararası öğrenci evi markalarından biri seçildi...

En iyi restore edilen ev ödülü Asmazlar Bağ Evi'ne verildi!

"19. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali" kapsamında, "En iyi restore edilen ev" ödülü verildi...

1996 yılında Akmerkez, dünyanın en iyi alışveriş merkezi seçilmiş!

1996 yılında Etiler'de 165 bin metrekare üzerine kurulu Akmerkez, Uluslararası Alışveriş Konseyleri'nin Las Vegas kentinde düzenlediği yarışmada, 100 alışveriş merkezi arasında, dünyanın en iyi alışveriş merkezi seçilmiş.

Torku Arena en iyi stadyumlar arasında 5. sırada!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Torku Arena, Stadiony.net ve StadiumDB.com siteleri tarafından uluslararası düzeyde her yıl düzenlenen Yılın En iyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'e girdi.

En iyi stadyum yarışmasında Torku Arena ilk 5'e girdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Torku Arena, Stadiony.net ve StadiumDB.com siteleri tarafından uluslararası düzeyde her yıl düzenlenen Yılın En iyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'e girdi.

Cushman Wakefield Türkiye’nin en iyi gayrimenkul danışmanlık şirketi oldu!

Cushman Wakefield; gayrimenkul sektöründe uluslararası standardın oluşmasına öncülük eden Avrupa'nın en prestijli ödülü European Property Awards’un “ Gayrimenkul Danışmanlık” kategorisinde Türkiye’nin en iyi şirketi ödülüne layık görüldü.

Zalifre Konağı'na en iyi restore edilen ve korunan ev plaketi!

Safranbolu Belediyesi tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında, “En iyi restore edilen ve korunan ev” seçilen Zalifre Konağı'na plaketi çakıldı...

Skytrax dünyanın en iyi 10 havaalanını seçti!

Ticari havayolları için araştırmalar düzenleyen Skytrax her yıl, milyonlarca yolcunun oyları ile dünyanın en iyi havaalanlarını belirliyor. İşte bu listeye göre dünyanın en iyi 10 havaalanı…

İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü şehri!

Amerikan turizm dergisi Travel Leisure okurları dünyanın en iyi kentini belirledi. Travel Leisure okurlarına göre İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü kenti oldu. Peki Travel Leisure anketinde İstanbul dünyanın kaçıncı en iyi şehri seçildi?..

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi!

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi. Manavgat Kumköy Mevkiinde 24 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Hotel Terrace Beach Resort Avrupanm en büyük değerlendirme sitelerinin biri olan Zoover'den 2014 ödülünü kazandı.

2014'ün en iyi 10 havayolu şirketi!

Ticari havayolları için araştırmalarıyla bilinen "Skytrax" 2014 yılının en iyi havayolu şirketini belirlemek için dünya genelinde 19 milyon yolcuyla anket yaptı. Anket sonucunda dünyanın en iyi 10 havayolu şirketi belirlendi.

uluslararası en iyi şehirler Haberi

uluslararası en iyi şehirler

Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. 230 şehir içinde Viyana'nın ardınan İsviçre'nin Zürih kenti ikinci sırayı aldı.  Avusturya'nın başkenti Viyana dünyanın en yaşanılabilir şehri seçildi.


Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. 


Araştırmada değerlendirilen 230 şehir arasında Viyana'yla birlikte İsviçre'den Zürih, Yeni Zelanda'dan Auckland, Almanya'dan Münih ve Kanada'dan Vancouver ilk beşi oluştururken Irak'ın başkenti Bağdat son sıraya yerleşti.


Listenin ilk sıralarında Batı Avrupa ağırlığı dikkati çekerken ilk 30'da Almanya'dan 7 (Münih, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin, Hamburg, Stuttgart, Nürnberg), Avustralya'dan 5, (Sidney, Melbourne, Perth, Adelaide, Canberra) Kanada'dan 4 (Vancouver, Toronto, Ottawa, Montreal) İsviçre'den 3 (Zürih, Cenevre, Bern),  Avusturya (Viyana), Danimarka (Kopenhag), Hollanda (Amsterdam), Yeni Zelanda (Wellington), Lüksemburg, İsveç (Stockholm),...