16 / 05 / 2024

uluslararası gayrimenkul danışmanlığı sektörü

uluslararası gayrimenkul danışmanlığı sektörü

ERA Türkiye’nin en başarılı ofisi, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ERA Avrupa ödül töreninde özel ödüle layık görüldü. ERA Türkiye, başarılarıyla uluslararası gayrimenkul danışmanlığı sektöründe de öne çıkıyor.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Niyazkılıç Niyaz tarafından kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuncay Yılmaz ve Aylin Suzan Kalem ortaklığında kuruldu.

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anes S Hassan  Albakoush,  A.I.Mohamed Elgun ve K.Alım Huseen  Blawo  ortaklığında kuruldu. 

İnvesthome Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

İnvesthome Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yönetim Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Berk Sever tarafından kuruldu. 

ERA Türkiye'den MEB onaylı gayrimenkul danışmanlığı sertifikası!

Uluslararası gayrimenkul markaları arasında MEB Onaylı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimi veren tek marka ERA Gayrimenkul Türkiye, 2014 yılından bu yana gayrimenkul danışmanlığı eğitimi veriyor.

EVA, En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu ödülünü aldı!

2015 European Property Awards danışmanlık kategorisinde "Türkiye'nin En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu" ödülüne layık görülen EVA Gayrimenkul Değerleme, uluslararası ödüllerinin sayısını dokuza çıkardı.

Gayrimenkul danışmanlığında iki şirket güçlerini birleştirecek!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında uluslararası iki dev şirketin Cushman & Wakefield çatısı altında birleşmesi ile marka, dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmetleri şirketleri arasına girdi.

TG Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

TG Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, Jason Linden Tahincioğlu ve Veysel Oktay Gökyıldırım ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Ataşehir'de kuruldu.

Nasip Gayrimenkul Danışmanlığı Pazarlama ve İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nasip Gayrimenkul Danışmanlığı Pazarlama ve İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Alaeddin Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

İMA Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İMA Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Selim Yetim, Serkan Yetim ortaklığında kuruldu.

uluslararası gayrimenkul danışmanlığı sektörü Haberi

uluslararası gayrimenkul danışmanlığı sektörü

ERA Avrupa, 10 Şubat 2015 Salı günü Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen ‘ERA Avrupa Ödül Gece’sinde, ERA Türkiye’yi de ödüllendirdi.


ERA Avrupa’nın gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yer alan uluslararası ofislerini ödüllendirdiği geceye ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ERA Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tansa Mermerci Ekşioğlu ve güçlü bir ekiple katıldı. ERA Türkiye’nin en başarılı ofisi ERA Koç brokerı Hüseyin Karakoç’da ERA Avrupa ödül törenine katılarak gayrimenkul sektörünün bu prestijli ödülünü ERA Avrupa Başkanı François Gagnon’dan aldı.


Dünyaca ünlülerin uğrak yeri  ve en çok merak uyandıran festivali olan Cannes Film festivalinin de yapıldığı Festival Sarayı’nda gerçekleştirilen törene ERA’nın Avrupa ofislerinden 1275 ERA’lı katıldı.



ERA Türkiye, Avrupa’nın nabzını tutuyor


ERA’nın dünyada ve Avrupa’daki başarısını global bir marka olarak Türkiye’ye gururla taşıdıklarını ileten ERA Türkiye Yönetim...