05 / 05 / 2024

Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı

Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı

“Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı” yarın başlıyor. 57 İslam ülkesi ile Türkiye arasında iş güvenliği hattı kurulacak.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Nas tarafından kuruldu.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Belediyeye ait sağlık alanı, ticaret ve konut alanına mı çevrildi? 

Ümraniye’deki devasa İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, park ve yol alanında kalan yapıların kamulaştırılması için Ayfer Soyak Sengir Sağlık Merkezi de feda edildi. Sağlık merkezi, ticaret-konut alanı yapıldı...

He Vo Turizm Ve Uluslararası Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

He Vo Turizm Ve Uluslararası Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Sakacı tarafından kuruldu.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Kayı İnşaat, sağlık sektörüne girdi!

Dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alan Kayı Holding, 25. yaşını kutlarken, bünyesinde bulunan sağlık grubuna ağırlık vererek holdingi bir dünya devine dönüştürmeyi planlıyor.

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün basın toplantısı yarın!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun teşrifleriyle, Konya Milletvekilleri’nin ve uluslararası bankaların üst düzey yöneticilerinin katılımlarıyla düzenlenecek basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı yarın başlıyor!

“Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı” yarın başlıyor. 57 İslam ülkesi ile Türkiye arasında iş güvenliği hattı kurulacak.

Turizm Tanıtma Vakfı Alanya bölge tanıtımına katkı sağlıyor!

Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor.

Ankara Etlik Sağlık Kampüsü projesine dev kredi!

Astaldi ve Türkerler, Ankara Etlik Sağlık Kampüsü projesi için uluslararası bankalardan 900 milyon euroluk proje finansman kredisi sağladı. Kredinin imza töreni Mayıs ayı sonunda yapılacak.

Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı Haberi

Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı

Hükümet, inşaattan madene her yıl yüzlerce kişinin yaşamını yitirdiği iş kazalarının önüne geçmek için önemli bir adım daha atıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı" bu yıl 8-11 Mayıs tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı konferans 5 bine yakın kişiyi İstanbul'da buluşturacak. 57 İslam ülkesi ile Türkiye arasında iş güvenliği hattı kurulacak. 26 Mayıs'tan itibaren 300 bin inşaat işçisinin eğitime alınması için start verilecek.


ÖDÜL DE VERİLECEK

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Kasım Özer, "İslam ülkeleri arasında iş güvenliğinde bilgi ağı kurduk. Bunu daha da aktif hale getireceğiz. 57 İslam ülkesinde iş güvenliği hattının kurulması önemli" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, iş sağlığı ve güvenliği konusunda kamuoyunu bilinçlendirmeye...