16 / 05 / 2024

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman gerçekleşecek

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman gerçekleşecek

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Door İstanbul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Çiçek tarafından kuruldu.

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

Akıllı şehir ekosistemi ICSG 2020'de buluşacak!

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı, 8-9 Nisan'da, akıllı şehir ekosisteminin yerli ve yabancı karar vericilerini bir araya getirecek...

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

Mobilya sektöründen ABD’ye 1 milyar dolar ihracat hedefi!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, ABD pazarının mobilya sektörü için önem arz ettiğini dile getirdi.

Furniture İstanbul'da mobilyalar yarışıyor!

Bugün ziyarete açılan İstanbul Mobilya Fuarı'nı 70 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda sergilenen mobilyalar 7 farklı kategoride tasarım yarışmasına katılacak. 

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

3. Havalimanı inşaatının yüzde 70'i tamamlandı!

10. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. Havalimanı inşaatında yüzde 70'e yakın ilerleme sağlandığını söyledi.

Ahmet Arslan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı!

10. Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı...

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman gerçekleşecek Haberi

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı ne zaman gerçekleşecek

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın katılımcı firmalar arasında yer alacağı fuar, 26-31 Ocak tarihlerinde 500’ün üzerinde firmanın katılımı ile CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.


Ülkemiz mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olan İMOB, mobilya sektörünün temsilcilerini bir araya getirerek, önemli bağlantılar ve iş birlikleri için fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en önemli birinci, dünyanın en önemli ikinci mobilya fuarı olma özelliğine sahip olan fuara, 524 firma katılacak. Fuarın katılımcı firmaları arasında yer alan Loda Mobilya, 5’inci Hall A11 no’lu standında özel koleksiyonlarını görücüye çıkaracak. 


“Mobilya sektörünü KOBİ’ler domine ediyor”


Karaçak, “Kabul edilmelidir ki İMOB, Türk mobilya sektörünün yapı taşlarını bir araya getiren çok önemli bir fuar. Sektörün çoğunluğu, KOBİ ölçekli firmalardan oluşuyor...