30 / 04 / 2024

Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu

Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu

Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu Başkanı Emre Aykar, Türk müteahhitlik firmalarının dış pazarlardaki başarısında aile şirketi yapısının önemli rol oynadığını, bu yapı sayesinde hızlı karar alabildiklerini söyledi.

Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu'na Türk başkan!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkan Vekili Emre Aykar, dünya inşaat sanayinin en yüksek temsil organı olan Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu (CICA) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Aykar’ın başkanlığı 2 yıl sürecek.

Dünyanın en büyük müteahhitleri listesinde 42 Türk!

11 yıl önce dünyanın en büyük müteahhitleri listesine giremeyen Türk firmaları, artık 42 firma ile ikinci sırada. Yıllık 5 trilyon dolarlık proje yöneten birliğin başında ise artık bir Türk var..

Dünya müteahhitlerine Türk başkan: Emre Aykar

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkan Vekili Emre Aykar, dünya inşaat sanayinin en yüksek temsil organı olan Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu (CICA) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

Türk müteahhitler dünya ikincisi oldu!

Dünyanın en büyük uluslararası müteahhitler listesi açıklandı. ABD’li Engineering News Record (ENR) verilerine göre Türkiye, geçtiğimiz yıllara oranla yine damga vuran ülkelerden biri oldu.

Türk müteahhitler için Sahra altı Afrika büyük fırsat!

Turkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) öncülüğünde gerçekleştirilen "Covid-19 Krizinin Avrupa Uluslararası Müteahhitleri Üzerindeki Etkileri' konulu forumda, Türk müteahhitler için Sahra altı Afrika'nın büyük fırsat olduğu belirtildi...

Türk müteahhitler uluslararası kuruluşlarda da söz sahibi!

TMB’nin de aralarında bulunduğu ve 15 Avrupa ülkesi müteahhitler birliğinin üyesi olduğu Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği (EIC) ile işbirliğiyle gerçekleştirilen foruma, 15 ülkeden 80’in üzerinde müteahhitlik firması temsilcisi katıldı...

Türk müteahhitler yeni proje tutarını 35 milyar dolara çıkaracak!

Türk Müteahhitler, yurtdışındaki yeni proje tutarını Cumhuriyetin 100’üncü yılında 35 milyara, 2030 yılında ise 50 milyar dolara yükseltecek uluslararası inşaat pazarından alınan payını yüzde 7’ye çıkaracak.

Türk müteahhitler dünyanın birçok yerinde proje yapıyor!

Avrupalı Uluslararası Müteahhitler Birliği Genel Kurulu, 4-6 Ekim’de İzmir’de düzenlendi. Toplantıda konuşan Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, ''Türk müteahhitler dünyanın birçok yerinde proje yapıyor'' dedi.

Türk müteahhitler dünyada söz sahibi!

Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği 2018 yılı Sonbahar Konferansı ve Genel Kurulu toplandı. Toplantıda konuşan Mithat Yenigün, Türk ve Avrupalı müteahhitlerin üstlendikleri iş toplamının 230 milyar dolar olduğunu söyledi.

Avrupalı müteahhitler Türkiye’de toplanacak!

Her yıl iki kez Avrupa'nın farklı şehirlerinde toplanan Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği (EIC) 2018'de İstanbul'da toplanacak. 

250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi yayınlandı!

Dünyaca ünlü uluslararası müteahhitlik dergisi Engineering Nevvs-Record (ENR), 250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi'ni yayınladı.

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 15 Temmuz çağrısına yanıt!

15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından, hemen harekete geçen ve üye olduğu uluslararası kuruluşlar ve yabancı misyon temsilciliklerine mektup gönderen ve destek çağrısında bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği’ne en üst düzeyde cevap geldi.

Avrupalı müteahhitler İstanbul'da buluşacak!

Serdar Urfalılar, 2018 yılı güz döneminde yapılacak Avrupa Uluslararası Müteahhitler Genel Kurul toplantısının İstanbul'da yapılacağını belirterek, Avrupalı müteahhitlerin Türk yapı malzemeleri hakkında çok az bilgileri olduğunu vurguladı.

Avrupalı müteahhitler: Endişe etmiyoruz, 2018’de İstanbul’dayız!

Her yıl Avrupa’nın farklı kentlerinde toplanan Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği ay başında Belçika’da bir araya geldi.

Türk müteahhitlerin aile şirketi yapısı yurtdışında başarı getiriyor!

Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu Başkanı Emre Aykar, Türk müteahhitlik firmalarının dış pazarlardaki başarısında aile şirketi yapısının önemli rol oynadığını, bu yapı sayesinde hızlı karar alabildiklerini söyledi.

Türk müteahhitler 250 uluslararası müteahhit arasında 2. sırada!

ENR'nin, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde ikinci sıradaki yerini koruyan Türk firmalarının sayısı 43'e yükseldi.

Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu Haberi

Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu

Dünyanın en büyük 250 müteahhidinin yer aldığı ENR (Engineering News Record) listesine 43 firmayla girerek Çin’den sonra ikinci konuma geçen Türk müteahhitlerinin yurtdışındaki başarılarında aile şirketi olmanın önemli derece de rol oynadığı belirtiliyor. 104 ülkede 300 milyar dolarlık ciro yapan Türk müteahhidinin uluslararası pazardaki başarısında aile şirketi yapısının önemli rol oynadığına dikkat çeken Uluslararası Müteahhitler Birlikleri Konfederasyonu Başkanı Emre Aykar, aile şirketi olmalarının Türk firmalarına bulundukları ortama uyumu ve hızlı karar almalarını sağlayarak iş almalarını hızlandırdığını söyledi


Dünya / Leyla...