13 / 05 / 2024

Uluslararası Safranbolu İklim Değişikliği Konferansı

Uluslararası Safranbolu İklim Değişikliği Konferansı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda EİT Sekretaryası ile EİT Çevre Bilim ve Teknoloji Enstitüsü ile işbirliği içinde Uluslararası Safranbolu İklim Değişikliği Konferansı düzenlenecek.

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Milli Emlak Safranbolu'da 121 bin liraya dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük ili, Safranbolu ilçesi Çeşme Mahallesi'ndeki dükkanı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Seyit Torun'dan Safranbolu imar planı tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Safranbolu için yeni bir imar planı hazırlandığında dikkat çekti. Torun, planın uygulamaya alınması halinde, doğal alanların "ranta" açılmış olacağına dikkat çekti.

Akbulut Konak Safranbolu'da en iyi restore edilen ev oldu!

Safranbolu’da, '17. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali' Etkinlikleri Kapsamında, 'En İyi Restore Edilen Ev' Plaketi Akbulut Konak'a Törenle Çakıldı.

7. Uluslararası Enerji ve İklim Forumu gerçekleşti!

Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Enerji ve İklim Forumu'nda konuşan Güler Sabancı, iklim sorunları ile mücadelede konusunda önceliğin enerji sektörünün dönüşümü olduğunu ifade etti.

Safranbolu'da iklim değişikliği konferansı yapıldı!

Safranbolu geçtiğimiz hafta Türkiye’nin de kurucuları arasında bulunduğu Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) tarafından düzenlenen İklim Değişikliği Konferansı’na ev sahipliği yaptı.

Uluslararası Safranbolu İklim Değişikliği Konferansı yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda EİT Sekretaryası ile EİT Çevre Bilim ve Teknoloji Enstitüsü ile işbirliği içinde Uluslararası Safranbolu İklim Değişikliği Konferansı düzenlenecek.

İdris Güllüce, Safranbolu Uluslararası Çevre Konferansı için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Safranbolu'da uluslararası çevre konferansı düzenleyerek ilçeyi dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. İdris Güllüce, Safranbolu temaslarını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden paylaştı...

Safranbolu İncekaya Kanyonu'na camdan seyir terası!

Safranbolu'daki İncekaya Kanyonu'nun üzerine 11 metre uzunluğunda, kırılmayan özellikteki camdan teras yapıldı

Datça'daki liman uluslararası deniz yolcu trafiğine kapatıldı!

Muğla’nın Datça İlçesi’nde balıkçı barınağı statüsündeki liman, uluslararası deniz yolcu trafiğine kapatıldı

TAV'dan Medine Uluslararası Havalimanı açıklaması!

TAV Hava Limanları Holding A.Ş., Medine Uluslararası Havalimanı'nın devralınmasıyla ilgili kamuoyuna bir açıklama yaptı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na iki ödül birden!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; Türkiye'nin ilk seyahat dergisi Voyager tarafından gerçekleştirilen "En İyiler Kimler?" 'Voyager Seyahat Ödülleri 2012' anketi sonucunda, "En İyi Havalimanı Ödülü"nün sahibi oldu

Uluslararası Safranbolu İklim Değişikliği Konferansı Haberi

Uluslararası Safranbolu İklim Değişikliği Konferansı

Ülkemizin ev sahipliğinde, 15-17 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 5. Çevre Bakanları Toplantısında alınan karar uyarınca, Türkiye tarafından iklim Değişikliği ile ilgili Safranbolu’da Uluslararası İklim Değişikliği Konferansı’nın düzenlenmesi kararı alındı.


Bu çerçevede, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda EİT Sekretaryası ile EİT Çevre Bilim ve Teknoloji Enstitüsü ile işbirliği içinde Uluslararası Safranbolu İklim Değişikliği Konferansı düzenlenecek.

 25-27 Mart 2015 tarihleri arasında Safranbolu’da gerçekleştirilecek ve 3 gün sürecek Konferansın ilk iki gününde; İklim değişikliğinin etkileri, etkilenebilirlik ve uyum, 2015 yılı sonunda Paris’te kabul edilmesi öngörülen yeni küresel iklim anlaşması, yeni anlaşma için BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi taraflarınca sunulacak olan ulusal katkılara odaklanılarak bu konularda sunumlar yapılacak ve EİT üyesi ülkelerin temsilcileri tarafından da ülke ölçeğinde yapılan çalışmalar...