10 / 05 / 2024

Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 2015

Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 2015

Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na 42 ülkeden 371 şirket katılıyor. Fuara 30 şirketle katılan Türkiye standında Mardin yöresine özgü müzik ve tatlar ön plana çıkarıldı

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadiköy’de Engin Deniz Oytun ve Gönül Oytun  tarafından kuruldu.

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin  TL sermaye bedeli ile Sadıa   Rachıd ve Adnan Abdalhamıdaltalaj tarafından kuruldu.

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Renaıssance Clınıque Uluslararası Sağlık Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Nas tarafından kuruldu.

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengü Duranlar ve Erdem Duranlar ortaklığında kuruldu. 

Avicenna Danışmanlık Turizm ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avicenna Danışmanlık Turizm ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Amını tarafından kuruldu.

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Garip Salihlioğlu tarafından kuruldu.

Bugün Zoma Uluslararası Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bugün Zoma Uluslararası Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yousif M.Khalaf Khalaf tarafından kuruldu...

Visa Uluslararası Turizm Ve Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visa Uluslararası Turizm Ve Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem  Aydın tarafından kuruldu. 

Lubaabah Turizm Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lubaabah Turizm Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Lababa Tabbakh ve Mohamad Adel Takıe ortaklığında kuruldu. 

Turpem Uluslararası Turizm Pazarlama Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turpem Uluslararası Turizm Pazarlama Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Akkoyun tarafından kuruldu. 

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Beşkaya tarafından kuruldu.

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 2015 Haberi

Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 2015

Azerbaycan'da 14. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (AITF 2015) kapılarını ziyaretçilere açtı.


Bakü EXPO Merkezi'nde düzenlenen ve ülkenin en önemli turizm etkinliği olarak gösterilen fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Ebülfez Garayev, bakanlık yetkilileri ve ülkedeki yabancı ülkelerin büyükelçi ve temsilcileri katıldı.


Fuarda, aralarında Türkiye, İran, Arjantin, Gürcistan, Hindistan, Tayland, Slovenya, Malezya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin bulunduğu  42 ülkeden 371 kurum ve şirket tanıtım yapıyor.


Yaklaşık 210 metrekare alana kurulu ve 30 şirket ve kurumun yer aldığı Türkiye standı ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Her yıl farklı bir konseptin hazırlandığı ve ziyaretçilerin değişik etkinliklerle karşılandığı Türkiye standında bu sene Mardin yöresine özgü müzik ve tatlar ön plana çıkarıldı. Artuklu Üniversitesi Reyhani Müzik Grubu'nun yöreye özgü türküleri seslendirdiği fuarda, ziyaretçilere çeşitli yemekler, çiğ köfte...