29 / 04 / 2024

Uluslararası Yemek Yarışması ne zaman

Uluslararası Yemek Yarışması ne zaman

Bağcılar Belediyesi’ nin düzenlendiği Uluslararası Yemek Yarışması’na katılmak için Türkiye’ye gelen engelli aşçılar, Eyüp Sultan Camii’ nde Soma’da vefat eden maden işçileri için dua ettiler...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Sakarya'nın imar planını aktaran fikir yarışması düzenlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada "2071 Kent Vizyonu" çerçevesinde şehrin gelecekteki imar planını aktaran uluslararası bir fikir yarışması düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Cosentino Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

Dünyanın dört bir yanındaki mimarlık ve tasarım öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmek ve ödüllendirmek için bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Cosentino Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması başladı!

Bandırma'daki, Kurtuluş Savaşı döneminde 61. Tümen emtia, mühimmat depolama alanı ve seyyar piyade intikal noktası olarak kullanılan askeri alanının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesinin ardından alana tematik park yapımı için “Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması” açıldı.

7. Uluslararası beton tasarım yarışması sonuçlandı!

7. Uluslararası Beton Tasanm Yarışması'nı galipleri belli oidu Betonart tarafından düzenlenen Yedinci Uluslararası Beton Tasanm Yanşması'nda kazananlar belli oldu.

7. Uluslararası Beton Tasarım Yarışması’nın sonuçları açıklandı!

Bu sene Metamorfoz temasıyla düzenlenen Yedinci Uluslararası Beton Tasarım Yarışması; mimarlık, tasarım ve mühendislik öğrencilerinden, betonun Metamorfoz kavramına yönelik potansiyel özelliklerini keşfetmelerini ve irdelemelerini istedi.

UAÜ öğrencileri SDC yarışmasından mimari değerlendirme ödülünü aldı!

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri 04-08 Nisan 2016 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri'nin San Francisco şehrinde düzenlenen Seismic Design Competition (SDC) yarışmasında önemli bir başarıya imza attı.

Üniversitelerarası Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması sonuçlandı!

FEMA tarafından yapılan "Üniversitelerarası Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması" sonuçlandı. Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri yarışmada birinci oldu.

IKEA’nın Yumuşak Oyuncak Çizim Yarışması sonuçlandı!

IKEA’nın, 4 - 9 yaş grubundaki çocuklar arasında bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Yumuşak Oyuncak Çizim Yarışması sonuçlandı. Yarışmayı kazanan 10 çocuğun çizimi, tüm dünyada satışa sunulmak üzere oyuncak olarak üretilecek.

Ağaoğlu Central Park için logo tasarımı yarışması düzenliyor!

Ağaoğlu, Bakırköy’deki şehir parkının hemen yanındaki Ağaoğlu Central Park projesi için uluslararası logo tasarımı yarışması düzenliyor. Başvuruları 15 Mart’a kadar sürecek yarışmanın büyük ödülü ise 10 bin dolar.

SAÜ'de Uluslararası Gizem Frit Seramik Yarışması düzenlenecek!

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi desteği ile ’Uluslararası Gizem Frit Seramik Yarışması’ düzenlenecek.

Uluslararası Yemek Yarışması ne zaman Haberi

Uluslararası Yemek Yarışması ne zaman


Bağcılar Belediyesi’nin düzenlendiği Uluslararası Yemek Yarışması’na katılmak için Türkiye’ye gelen engelli aşçılar, Eyüp Sultan Camii’nde Soma’da vefat eden maden işçileri için dua ettiler.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bağcılar Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği Uluslararası Yemek Yarışması, Soma‘da yaşanan maden faciası nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. 


Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna-Hersek, İran, Pakistan, Tunus, Ürdün, Karadağ, Kosova, Mısır ve Makedonyalı engelli aşçılar, yarışma öncesi birçok etkinliğe katılıp, kentin tarihi mekanlarını da gezerek tekneyle boğaz turu yaptılar.


TÜM ETKİNLİKLER İPTAL


Konuklar yarışma gününü heyecanla beklerken Manisa’nın Soma İlçesi’nden acı bir haber geldi. Yüzlerce maden işçisi ocakta çıkan yangın sonucu hayatını kaybetti. Türkiye’yi yasa boğan bu acı olay karşısında Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Uluslararası Yemek Yarışması dahil olmak üzere birçok etkinliği iptal ederek...