30 / 04 / 2024

uluslarası buluş fuarı

uluslarası buluş fuarı

Tıp eğitimi alan tasarımcı Adem Arıbaş’ın “diz eklemi çapraz bağlarını” ilham alarak tasarladığı dünyanın ilk ve tek katlanabilir ahşap tuğlası ‘’Brick B’’, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası Buluş Fuarı’nda görücüye çıktı.

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi!

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi! Yabancılar, konut satışlarında yaşanan artışla birlikte, son 9 yılda Türkiye ekonomisine 41,3 milyar dolarlık katkı sağlandı!

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul 240 satın almacıyı yerli üreticiler ile buluşturuyor!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul 240 satın almacıyı yerli üreticiler ile buluşturuyor...

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Yapı Fuarı - TurkeyBuild Istanbul'da usta mimarlarla buluşma imkanı!

6 – 9 Nisan tarihlerinde 43. defa kapılarını açacak olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, yeni nesil yaklaşımları sektörle buluşturmak için sahip olduğu öncü platform özelliğini güçlendiriyor.

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

İnşaat sektörü Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu!

İnşaat sektörü temsilcileri TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açan Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, fuarın Adana ve bölgesindeki inşaat sektörüne bağlı sanayiyi de hareketlendireceğini söyledi.

Peliart, İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcılarla buluştu!

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri zirvesi “Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul” , sektörün Türkiye ve dünyadaki en önemli oyuncularının katılımıyla Tüyap Büyükçekmece fuar alanında katılımcılarla buluştu.

DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından olan ve gerçekleştirdiği projelerle isminden söz ettiren DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu.

Katlanabilir ahşap tuğla Brick B, Buluş Fuarı’nda görücüye çıktı!

Tıp eğitimi alan tasarımcı Adem Arıbaş’ın “diz eklemi çapraz bağlarını” ilham alarak tasarladığı dünyanın ilk ve tek katlanabilir ahşap tuğlası ‘’Brick B’’, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası Buluş Fuarı’nda görücüye çıktı.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Demir İnşaat yatırımcıyla "Bayim Olur musun Fuarı'nda buluştu!

Demir İnşaat, "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"nda yatırımcılarla buluştu. Projelerinde yer alan ticari ünitelerini hem yatırımcı hem de girişimcilerle buluşturan Demir İnşaat, yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

uluslarası buluş fuarı Haberi

uluslarası buluş fuarı

Tıp eğitimi alan tasarımcı Adem Arıbaş’ın “diz eklemi çapraz bağlarını” ilham alarak tasarım danışmanı Gürçağ Özler ile birlikte Hobi Endüstriyel Tasarım bünyesinde geliştirdikleri dünyanın ilk ve tek katlanabilir ahşap tuğlası ‘’Brick B’’, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası Buluş Fuarı’nda görücüye çıktı. Alet-edavat, yapıştırıcı gerektirmeden katlanabilir ahşap tuğlalarla ile başta ev olmak üzere masa, yatak, köpek kulübesi gibi birçok eşya tasarlanabiliyor. Fuarla birlikte uluslararası yatırımcıların karşısına çıkan Türk malı katlanabilir ahşap tuğla; inşaat, iç mimari, dekorasyon ve fuar sektöründe önemli gelişmeleri de beraberinde getirecek.


Yüzde yüz Türk malı katlanabilir ahşap tuğla Brick B ile hiçbir usta gerektirmeden, 7’den 70’e herkes; vida, çivi, yapıştırıcı veya alet-edavat kullanmadan başta ev olmak üzere, bölücü duvar, yatak, masa, köpek kulübesi, fuar alanı dekorları gibi sayısız...