30 / 04 / 2024

ulusoy inşaat ankara

ulusoy inşaat ankara

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Fth Ulusoy İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fth Ulusoy İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Orhan Ulusoy tarafından kuruldu.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Pasifik İnşaat Ankara'da yüzde 25 daha az inşaat yapacak!

Pasifik İnşaat, Merkez Ankara'da proje değişikliğine gitti. Firma, toplam hasılat büyüklüğü 4.2 milyar lira olan karma yapıda 17 blok inşa edilecek..

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Kargın İnşaat'tan Ankara Etimesgut'a 417 konutluk yeni proje!

Kargın İnşaat, Ankara Etimesgut'taki yeni projesi için düğmeye bastı. İnşaat çalışmalarına 2018'de başlanılacak proje 417 konut ve 37 dükkandan meydana geliyor..

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

Ankara Altındağ'da kat karşılığı inşaat ihalesi 9 Ağustos'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, dükkan + kapalı otopark kullanımlı kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 9 Ağustos'ta yapılacak..

Ankara Etimesgut'ta 10 projenin inşaatı yürütülüyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, yeni projelerini Belediye Meclisi'nde anlattı. Belediye Başkanı Enver Demirel, aynı anda 10 proje inşaatının yürütüldüğünü açıkladı.

Ankara Bağlıca, inşaat sektöründe cazip bölge!

Yazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yazıcı ile Ankara'nın yeni cazibe noktası haline gelen Bağlıca ve inşaat sektörü konuşuldu.

Ankara Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti. 5 bloktan oluşacak merkezde çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti. 2 bin 921 metrekarede yaptırılan tesis 18 Mayıs'ta açılacak.

Ankara Mamak'ta 17.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta 17.9 milyon TL'lik inşaat ihale ediyor. İhale 11 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Türk Kızılayı'ndan Ankara Yenimahalle'de konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı, Ankara Yenimahalle Gazi Mahallesi'nde yer alan taşınmaz üzerine konut inşaatı yaptırılması için proje ihalesi yapıyor..

ulusoy inşaat ankara Haberi

ulusoy inşaat ankara

Çetin Ulusoy kimdir?

Çetin Ulusoy,  Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandırdı.

Bir süredir aranan Çetin Ulusoy, 20 Nisan 2016 tarihinde Ankara Ağır Ceza Mahkemesine getirildi. Ulusoy 840 yıl hapis cezası ile yargılanıyor. 

Ankara’da ‘Ulusoy İnşaat’ı kurup kendisini Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıttı.

Çetin Ulusoy'un inşaat firması Ankara merkezli ‘Ulusoy İnşaat Taahhüt Oto. Reklamcılık Nakliyat’ isimli şirket.

Çetin Ulusoy ve Erdal Çelik, Trabzon’da bulunan şirketlerini 2007’de Ankara’ya taşıdı. Ankara Söğütözü’nde bulunan Ulusoy İş Hanı'nda büro kiralandı. 

Böylelikle, gelen müşteriler, han ile şirketin aynı kişilere ait olduğunu düşündü. Ancak gerçekte hanın sahibi değil, kiracıydılar. Dairelerin önemli bir bölümü de bu handaki ofiste satılmıştı.

İnşaatçı Çetin Ulusoy'un 840 yıl hapsi isteniyor!İnşaatçı Çetin Ulusoy için...