22 / 07 / 2024

Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi sond ruum

Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi sond ruum

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında kamuoyu ile paylaşılan bir projede daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliğe göre, belgesiz işletmeler artık emlakçılık yapamıyor. Peki yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021...

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında belgesi olmayan emlakçılar artık faaliyette bulunamayacak. Yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021...

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2020!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında belgesiz işletmeler artık emlakçılık yapamayacak. Yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2020...

Süleymanpaşa'daki sıra dükkanlar yıkılıyor!

Süleymanpaşa Belediyesi, kent estetiğine zarar veren ve halk için tehlikeye neden olan bir sorunu daha çözüyor. Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ve yıllar boyunca mezbelelik halde bulunan dükkânları yıkıyor.

Tuzla Belediyesi'nden 50.2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Tuzla Belediyesi, Orhanlı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

Bursa Kükürtlü'de dönüşüm başlıyor!

Bursa Kükürtlü Caddesi'ni yeniden çekim merkezine dönüştürecek Kentsel Dönüşüm Proje'si için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Kükürtlü modern görünüme kavuşuyor!

Cazibesini yitirmeye başlayan Kükürtlü Caddesi yeniden düzenleniyor. Yeni görünüme kavuşacak Kükürtlü için çalışmalar başladı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yenileme çalışmaları başladı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asfalt dökme çalışmaları başladı. Köprüye mastik asfalt dökme işlemi başlarken, asfalt çalışması havadan görüntülendi.

Kısıklı Muhtarlığı hizmete açıldı!

Üsküdar Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan muhtarlık binalarını yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Kısıklı Mahallesi Muhtarlığı’nın açılışı gerçekleşti.

Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi 40 çağdaş yapı arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mies Van Der Rohe Ödülü 2017'de yüzlerce projeyi geride bıraktı. Tabanlıoğlu, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile 40 çağdaş yapı arasında gösterildi.

Ayvalık'ta kent yenileme çalışmaları hızlandı!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, olumsuz hava koşulları sebebiyle ara verilen yol onarım çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

Manisa Aşık Veysel Caddesi dönüşüyor!

Şehrin hemen hemen her noktasında bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Aşık Veysel Caddesi’nde kilit parke taşı ve iki taraflı kaldırım döşemesine başladı

Ayvalık'ta kent yenileme çalışmaları başladı!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sel afeti nedeniyle ilçe merkezindeki sokaklarda bozulan yollar onarılmaya başlandı.

Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi sond ruum Haberi

Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi sond ruum

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında kamuoyu ile paylaşılan bir projede daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi. 


HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR 


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce kamuoyu ile paylaşılan Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi'nde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Toçoğlu bölgede başlatılacak kentsel tasarım çalışması kapsamında 2,5 kilometre uzunluğundaki arterin genişliğini 50 metreye çıkaracaklarım kaydetmiş, Etbalık Kurumu ve SEDAŞ arasındaki güzergahta çalışmaların 2015 yılı içerisinde tamamlanacağım açıklamıştı. 


KENTSEL TASARIM 


Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu şu ifadeleri kullandı; "Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Serpan 7. Cadde olarak bilinen güzergahta yeni bir bulvar çalışması başlattık. Karasu Plaj Caddesi'nde hayata geçirdiğimiz yenileme çalışmaları ise...