07 / 05 / 2024

Ulviye Mine Tayfur

Ulviye Mine Tayfur

Minel İnşaat Turizm Tarım ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ulviye Mine Tayfur ve Ahmet Ekmen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Pendik, Harmandere Mahallesi, Dedepaşa Caddesi'nde kuruldu.

Handemir Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Handemir Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Demir tarafından kuruldu.

Nurullah Emre Narin, Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Mine Narin seçildiği belirtildi.

Mirasçılar dikkat! Miras konusunda çığır açacak değişiklik yapıldı!

Çiftçi Kayıt Sisteminde “intikali gerçekleşmemiz yani henüz mirasçılara paylaşılmamış tarım arazileri” ile ilgili çığır açacak bir değişiklik yapıldı. Dünya gazetesi Köşe Yazarı Mine Ataman ise bugünkü köşesinde bu değişikliği ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte detaylar...

Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi fiyatı açıklandı!

Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi ne kadar, kaç TL oldu? İşte Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şendoğan ve Tayfur Şendoğan ortaklığında kuruldu.

Mine Berra Doğaner Nerelidir? Mine Berra Doğaner Mesleği Nedir?

Dr. Mine Berra Doğaner ne iş yapıyor? Dr. Mine Berra Doğaner’in mesleği nedir? Dr. Mine Berra Doğaner nereden mezundur? İşte detaylar!

Mesna Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesna Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Talat Şahin ve Tayfur Şahin ortaklığında kuruldu.

Mine Narin Kimdir? Mine Narin nerede doğdu?

Mine Narin kimdir Mine Narin’in mesleği nedir? Mine Narin eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

BUÜ Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Dr. Çiğdem Mine Yılmaz, ayıplı sayılan binalarla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

Evinize şömine keyfi katın! Hem yazlık hem kışlık dekoratif Şömine ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Evinize şömine keyfi katmak için harekete geçin. Dlc 1500W ayaklı dekoratif şömine indirimde! Dlc 1500W Ayaklı Dekoratif Şömine ne kadara satılıyor? İşte şöminelerin 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Mini şömine ısıtıcaları en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  5 Ocak fiyat listesi

Havalar soğumaya başlayınca insanlar internette ısıtıcı aratmaya başladı. bizde size hem ekonomik hem de şık görünümü olan Kumtel Mini Şömine Isıtıcıları ve özelliklerini araştırdık. Peki Kumtel Mini Şömine Isıtıcılar ne kadar?

Kumtel’den elektrikli ısıtıcılarda yüzde 59’a varan indirim fırsatı! Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ofise, eve, bahçeye ve benzeri bir çok alanda kullanabileceğiniz Kumtel ısıtıcılar, şimdi kısa bir süreliğine sepette yüzde 8 indirimle sizi bekliyor. Şömine tipi, kule tipi, yerden olan ısıtıcılarda ve vantilatörlerde geçerli indirimi kaçırmayın. İşte, Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'da Mine Narin, Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında Kuruldu!

Ulviye Mine Tayfur Haberi

Ulviye Mine Tayfur

Minel İnşaat Turizm Tarım ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ulviye Mine Tayfur ve Ahmet Ekmen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Pendik, Harmandere Mahallesi, Dedepaşa Caddesi'nde kuruldu. 


Minel İnşaat Turizm Tarım ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...