29 / 04 / 2024

Ümit Alagöz biyografi

Ümit Alagöz biyografi

Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz kimdir? Ümit Alagöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ümit Alagöz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ümit Alagöz...

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kuruldu!

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de  Akif Fuat Alagöz tarafından kuruldu.

Evla Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evla Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Alagöz tarafından kuruldu.

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Alagöz tarafından kuruldu.

Öz Ümitcan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ümitcan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  Ümit Çakmak tarafından kuruldu.

Kaen Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaen Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yiğit Köse ve Sertaç Alagöz tarafından kuruldu.

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Aytuğ Şahin Yavuz Alagöz tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti!

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Ümit Özdağ'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Meclisteki basın toplantısı sırasında Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Ümit Alagöz biyografi Haberi

Ümit Alagöz biyografi

Ümit Alagöz kimdir?

Ümit Alagöz, 5 Eylül 1977 yılında Avusturya’nın Salzburg şehrinde İşçi bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi.


İlk okulu Tefenni Atatürk ilköğretim okulunda Orta okulu Tefenni Lisesi ve Karamanlı Lisesinde tamamladıktan sonra Mesleki eğitimi için Avusturya’ya ailesinin yanına döndü. Elektrik dalında mesleki eğitimini Salzburg meslek okulunda tamamladıktan sonra 2004 yılına kadar Avusturya da çalıştı.


2004 yılında çocuklarını Türkiye’de okutmak ve Memleketi Tefenni’ye yatırım yapmak için kesin dönüş yaptı. 2007-2009 yılları arası Tefenni Ükü Ocakları Başkanlığı ve MHP Tefenni İlçe sekreterliği, 2009-2013 Eylül ayına kadar da MHP İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüttü. 2004 yılından bu yana Ticaretle uğraşan Ümit Alagöz evli ve 2 çocuk babasıdır.


Bugün de Kutsal saydığı vatanına, canından aziz bildiği Milletine ve uğrunda her şeyini verdiği İlçemiz Tefenni’ye...