27 / 04 / 2024

Ümit Alp kimdir

Ümit Alp kimdir

Yapı denetim uzmanı inşaat mühendisi Ümit Alp, Uşak'ta 80 bin binadan 40 bininin yıkılması ve yeniden yapılması gerektiğini söyledi. Alp, 40 bin çürük binanın ekonomik maliyetinin 4 milyar lira civarında olduğunu söyledi.

Hakkı Alp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hangi alanda çalıştı? Emlak GYO’da ne iş yapıyor?

Hakkı Alp kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Hakkı Alp’in hayatı...

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Dursun Ali Alp kimdir?

Özak GYO Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Alp kimdir? Dursun Ali Alp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dursun Ali Alp'in biyografisi...

Hayri Mit kimdir? 

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit kimdir? Hayri Mit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayri Mit'in biyografisi...

İbrahim Ümit Seğmen kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu toplantısında, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerisi çerçevesinde Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları arasında yer alan İbrahim Ümit Seğmen kimdir?

Ümit Kiler kimdir?

Kiler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Kiler kimdir? Ümit Kiler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ümit Kiler..

Ümit Aktay kimdir?

Mimar Ümit Aktay kimdir? Ümit Aktay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ümit Aktay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarında devam ediyor? İşte Mimar Ümit Aktay...

Ümit Alagöz kimdir?

Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz kimdir? Ümit Alagöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ümit Alagöz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ümit Alagöz...

Ümit Alp kimdir Haberi

Ümit Alp kimdir


Yapı denetim uzmanı inşaat mühendisi Ümit Alp, Uşak'ta 80 bin binadan 40 bininin yıkılması ve yeniden yapılması gerektiğini söyledi. Depreme karşı dayanıksız binaların ilk raporlama çalışmasını yapan Tekyap Yapı Denetim'in yetkilisi Ümit Alp, 40 bin çürük binanın ekonomik maliyetinin 4 milyar lira civarında olduğunu söyledi. 


Türkiye geneli

Türkiye genelinde 19 milyon konut ve işyeri bulunduğunu hatırlatan Alp şunları söyledi: "Bu binaların devlet verilerine göre 14 milyonu başta deprem olmak üzere diğer afetlere dayanıklı değil. Bugüne kadar yapılan hesaplamalara göre deprem ve diğer afetlerdeki can ve mal kaybı Türkiye Gayri Safi Milli Hasılası'nın yüzde 2'sine eşdeğer. Deprem yüzünden ülke kaynaklarının yüzde 2'sinin heba olup gitmemesi ve en önemlisi de canların yitirilmemesi için 14 milyon yapının aşamalı olarak yenilenmesi gerekiyor." 


Devlet destek sağlıyor

Riskli Yapı...