30 / 06 / 2024

Ümit Ayhan

Ümit Ayhan

Resis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli 'de, Yavuz Arslan, Ümit Ayhan ortaklığında kuruldu.

Ümit Özcan, Akiş GYO'dan ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Ümit Özcan görevinden ayrıldı...

Ayhan Gider: Çanakkale'de imar artışına izin vermeyeceğiz!

Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyen AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini belirtti.

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Ayhan Fırat Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Fırat Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Fırat tarafından kuruldu.

Ümit Peçe'den imar barışı uyarısı!

Rize'li hukukçu Ümit Peçe, imar barışı uyarısında bulundu. Peçe, ''İmar barışı çok büyük bir fırsat ancak yasa çok hızlı ve detaylıca düşünülmeden gündeme getirildi'' şeklinde konuştu.

Frg Ümit İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frg Ümit İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Güneysu tarafından kuruldu.

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Ümit Karan'a icra şoku!

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

Ümit Bay'dan konut alacaklara dolandırıcılık uyarısı!

Bade Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Bay, daire satın almayı düşünen kişileri, dolandırıcı olarak nitelendirdiği müteahhitlere karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı!

Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, hayranlarının Beşiktaş Levazım'daki evinin önüne sık sık gelmeleri nedeniyle taşınmak zorunda kaldı. Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı. 

Kürşat Ayhan: İnşaat sektörü en güvenli liman!

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Ekonomide risklerin arttığı Eylül'de konut satışlarında yaşanan rekor artış, inşaat sektörünün en güvenli liman olduğunun göstergesidir" dedi.

Ayhan Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ayhan Şereflier ve Emine Şereflier ortaklığında 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ümit Ayhan Haberi

Ümit Ayhan

Resis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te Yavuz Arslan, Ümit Ayhan ortaklığında kuruldu.


Resis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...