07 / 05 / 2024

Ümit Çevikbaş konut alımı

Ümit Çevikbaş konut alımı

Çevikbaş İnşaat sahibi Ümit Çevikbaş konut alma düşüncesi olan vatandaşlar için şartların en uygun dönem olduğunu belirterek "Konut alma fikri olanların bugünden alması mantıklı olur. Aksi takdirde yarın çok daha yüksek fiyatlara almak zorunda kalacaklar." dedi.

Konut satış ve kira fiyatlarına ilişkin düzenleme talebi Meclis gündeminde!

Konut satış ve kira fiyatlarındaki artışa yönelik düzenleme yapılması talebine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Yeni konut projeleri tam gaz!

Yeni konut projelerindeki hızlanma dikkatleri çekiyor. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, “Sektör önümüzdeki dönemde olumlu beklentileri satın aldı. Ümit ediyoruz ki normalleşmeler devam edecek. Yeni projeler gündeme gelmeye devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konut satışı açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Otomobil üretiminden konut satışına, kurulan şirket sayısından kapasite kullanım oranlarına kadar her alanda ümit verici gelişmelerle karşı karşıyayız." dedi.

Konut mağduriyeti TBMM gündeminde!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran binlerce konut mağdurunun sorunları Meclis gündemine taşındı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, TBMM’ye sunduğu önergede, söz konusu sorunun araştırılmasını talep etti.

Faiz indirimi ile konut piyasasında ciddi bir hareketlilik yaşanacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Celep, "Kredi faiz oranlarının düşmesi ile konut piyasasında ciddi bir hareketlilik yaşanacağını ümit ediyoruz" dedi...

2019'un ilk yarısında yabancıya konut satışı 20 bine ulaştı!

Bu yılın ilk 6 ayında yabancıya konut satışıyla ilgili rakamalar güncellendi. İlk yarıda 20 bine dayanan satış rakamları ümit veriyor. 

Ankara'da alt gelir grubuna yönelik konut ihtiyacı var!

Network Gayrimenkul Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir, Ankara'daki lüks konut üretiminden bahsetti. Ümit Demir, üst gelire inşa edilen konutların ciddi sorunlara yol açacağını vurguladı.

Konut kredilerinde yeni düzenlemeler yapılmalı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Ümit Leblebici, "Konut kredilerinin menkulleştirilmesi ve tekrar satılması konuşulan şeyler. Bunun için düzenleme yapılması gerekli." dedi.

Ümit Bay'dan konut alacaklara dolandırıcılık uyarısı!

Bade Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Bay, daire satın almayı düşünen kişileri, dolandırıcı olarak nitelendirdiği müteahhitlere karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Dama Konut Yapı İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dama Konut Yapı İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Gündoğdu ve Resul Gündoğdu ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ümit Çevikbaş: Konut almak için en uygun dönem!

Çevikbaş İnşaat sahibi Ümit Çevikbaş konut alma düşüncesi olan vatandaşlar için şartların en uygun dönem olduğunu belirterek "Konut alma fikri olanların bugünden alması mantıklı olur. Aksi takdirde yarın çok daha yüksek fiyatlara almak zorunda kalacaklar." dedi.

Ümit Leblebici: Konut sektöründe borçlu firmalarda ufak sorunlar var!

Merkez Bankası’nın faiz indirebileceği bir trendin başladığını söyleyen TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, “Belirsizlikler azaldı. İç siyasette istikrar var” diye konuştu

Aygün Yapı Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Yapı Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Aygün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Vatan Caddesi'nde kuruldu.

Ümit Çevikbaş konut alımı Haberi

Ümit Çevikbaş konut alımı

Çevikbaş inşaat sahibi Ümit Çevikbaş konut alma düşüncesi olan vatandaşlar için şartların en uygun dönem olduğunu belirterek "uzun süredir inşaat sektöründe yaşanan bir durgunluk vardı. Bu nedenle dövizin yükselmesinden kaynaklı maliyet artışları henüz inşaatlara yansıtılmadı. Vatandaş açısından da konut almak için en uygun olan dönem. Konut alma fikri olanların bugünden alması mantıklı olur. Aksi takdirde yarın çok daha yüksek fiyatlara almak zorunda kalacaklar. İnşaat sektörü için 2017 yılının verimli geçeceğini düşünüyoruz" dedi. 


Çevikbaş inşaat sahibi Ümit Çevikbaş firma olarak her bütçeye uygun konut üretmeye çalıştıklarını söyleyerek "Biz firma olarak her bütçeye ve her talebe göre konut üretmeye çalışıyoruz. Şuanda devam eden projelerimizde her kesime ve her bütçeye uygun dairelerimiz var. Bugün için konut alma düşüncesi olan vatandaşlar için piyasa koşulları...