21 / 05 / 2024

Ümit Çınar kimdir

Ümit Çınar kimdir

Afyonkarahisar Bolvadin Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Ümit Çınar, inşaat yapanların mutlaka yasalara uygun hareket etmesi gerektiğini söyledi. Çınar, ''Depremden korunmak inşaat aşamasında başlar'' dedi.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Hayri Mit kimdir? 

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit kimdir? Hayri Mit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayri Mit'in biyografisi...

Depremden korunmak inşaat aşamasında başlar!

Afyonkarahisar Bolvadin Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Ümit Çınar, inşaat yapanların mutlaka yasalara uygun hareket etmesi gerektiğini söyledi. Çınar, ''Depremden korunmak inşaat aşamasında başlar'' dedi.

Deprem tedbiri inşaatla başlar!

Bolvadin Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ümit Çınar, 3 Şubat 2002 tarihinde yaşanan büyük depremin herkes için önemli bir uyarı olması gerektiğini ve deprem tedbirinin inşaat aşamasında başladığını dile getirdi.

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Yusuf Can Delipınar kimdir?

Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmekte olan Av. Yusuf Can Delipınar kimdir? Yusuf Can Delipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Av. Yusuf Can Delipınar..

Ümit Çınar kimdir Haberi

Ümit Çınar kimdir

3 Şubat depreminin 15. yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Bolvadin Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Ümit Çınar "Yaşanan o büyük deprem herkes için önemli bir uyarı olarak telakki edilmeli. Üzücü olayların en az hasarla atlatılması hususunda vatandaş olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Deprem tedbiri önce inşaat aşamasından başlar. İnşaat yapanların mutlaka yasalara uygun hareket ederek, kurallara uygun davranmaları gerekmektedir. Bu nedenle inşaat sahiplerinin hassas olması ve bina sahiplerinin de mutlaka binalarının depreme dayanıklılık kontrolünü yaptırmaları önemlidir"diye konuştu.



Bolvadin Yenises Gazetesi