30 / 04 / 2024

Ümit Kalko kimdir

Ümit Kalko kimdir

Mektebim Okulları 2 yılda 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak. Mektebim Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko; "5 yıl sonra 150 kampus ve bir üniversiteye ulaşmış olacağız" dedi.

Mektebim Kolejleri Körfez yatırımcısı SEDCO ile Türk okulları açacak!

Körfez bölgesinin en büyük yatırım gruplarından SEDCO'yla ortak olan Mektebim Kolejleri, Arap Yarımadası, Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlara açılacak.

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Hayri Mit kimdir? 

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit kimdir? Hayri Mit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayri Mit'in biyografisi...

Mektebim Okulları FETÖ’nün okullarına talip!

Mektebim Okulları FETÖ ile mücadele sonucunda devralınan okullara talip oldu. Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, 60 yeni kampüs açarak mevcut istihdamı iki yıl içinde 15 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Mektebim Okulları 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak!

Mektebim Okulları 2 yılda 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak. Mektebim Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko; "5 yıl sonra 150 kampus ve bir üniversiteye ulaşmış olacağız" dedi.

Ümit Kalko FETÖ okullarına talip oldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) okullarının asıl sahiplerinin halk ve devlet olduğunu aktaran Ümit Kalko, "Biz burada devletle işbirliği içerisinde bu okulları devralıp yatırımlarla destek vermeye talibiz." dedi

İbrahim Ümit Seğmen kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu toplantısında, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerisi çerçevesinde Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları arasında yer alan İbrahim Ümit Seğmen kimdir?

Mektebim Okulları kampüs sayısını 4 yılda 100'e çıkarmayı hedefliyor!

Özel okul sektörünün önümüzdeki yıllarda hızlıca büyüyeceğini belirten Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko “35 olan kampüs sayımızı 4 yılda 100’e çıkarmayı hedefliyoruz.

Mektebim Okulları'nın 8 ilde 30 okulu var!

Ümit Kalko’nun 2006 yılında kurduğu Mektebim Okulları’nın 8’i sağlık meslek lisesi 22’si normal kolej olmak üzere 30 okulu var.

Ümit Kalko kimdir Haberi

Ümit Kalko kimdir

Mektebim Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, 3 yıl sonra Türkiye'nin, 5 yıl sonra da dünyanın en büyük okul zincirini kurmayı hedeflediklerini belirterek,  "5 yıl sonra 150 kampus ve bir üniversiteye ulaşmış olacağız" dedi.


Son dönemde hayata geçen teşviklerle birlikte eğitim sektöründe yatırımlar hızlanırken, Türkiye genelindeki 51 kampüsünde, 30 bin öğrenciye eğitim veren Mektebim Okulları da hedeflerini dünya çapına taşıdı. 2 yıl içinde İstanbul'a bölgenin ve Türkiye'nin en büyük üniversitelerinden birini açmaya hazırlandıklarını vurgulayan Mektebim Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, bir diğer hedeflerinin ise vatansever bir eğitim kurumu olarak yurtdışında bir Türk eğitim kurumunun bayrağını dalgalandırmak olduğunu söyledi. Kalko, 5 yıl vadede ise Mektebim'i dünyanın en büyük okul zinciri yapmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Mektebim Okulları'nın...