02 / 05 / 2024

ümit karanın anamurdaki evi

ümit karanın anamurdaki evi

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.

Ümit Özdağ'dan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na sert eleştiri!

Yeni "Kentsel Dönüşüm Kanunu"na tepkiler dinmedi. Meclis'ten oy birliğiyle kabul edilen kentsel dönüşüm yasasına bir tepkide Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi. Özdağ, "Sizin de başınıza gelebilir" diyerek Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi...

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

TÜRGEV yurtlarının kira sözleşmesi davasında karar belli oldu!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 6. İdare Dava Dairesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını iptal eden yerel mahkeme kararını hukuka uygun gördü.

İdare Mahkemesi'nden İBB ve TÜRGEV yurtları kararı!

İstanbul 14. İdare Mahkemesi, İBB'nin, TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını hukuka uygun bulmayarak reddetti.

Ümit Karan Çanakkale'den arsa aldı!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan emlak yatırımlarına yöneldi. Başarılı futbolcu Çanakkale'de arsa toplamaya başladı.

Binalarda deprem testi nasıl yapılmalı? 

Deprem endişesi ile yaşayan vatandaşlar, oturdukları binaların nasıl test edileceğini merak ediyor.  İnşaat Mühendisi Ümit Akın, binalarda yapılacak deprem testinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı. 

Mitaş Proje İnşaat'ın acı günü! Hayri Mit vefat etti!

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit vefat etti. 

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

İsviçre Konfederasyonu Ümit Dilaver Ölmez’in mirasçılarını arıyor!

İsviçre’de 25 Şubat 2019 tarihinde hayatını kaybeden Ümit Dilaver Ölmez’in mirasçısı ortaya çıkmayınca İsviçre Konfederasyonu arama çalışmaları yapma girişimde bulundu...

Kiracısını çıkaran ev sahibi evini 3 yıl kiralayamayacak! 

Kiracısını ihtiyaç nedeniyle çıkaran  ev sahibi ceza alacak. Alınan yeni karara göre kiracısını ihtiyaç nedeniyle çıkaran ev sahibi, 3 yıl boyunca yeni kiracıya evi kiralayamayacak.

Karan için inşaat firmalarından 2 milyon TL'lik teklif!

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin oğulları Karan’ın fotoğrafı için Katar ve Özbekistanlı inşaat firmaları 2 milyon TL teklif etti.

ümit karanın anamurdaki evi Haberi

ümit karanın anamurdaki evi

Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, inşaatı yapan Süryapı Firması’nın sahibi Ali Kotancı ve Proje Satış Sorumlusu Uğur Şenöz’ün katıldığı basın toplantısında, Anamur’u tanımaktan memnun olduğunu belirten Ümit Karan, “Anamur tarihi güzellikleri, muz ve çilek gibi ürünleriyle önemli bir yer. Burada bir ev aldık. İleride belki devamlı burada yaşarım. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.


Süryapı Firması’nın sahibi Ali Kotancı ise iki blok ve diğer yapılardan oluşan Anamur Evleri’ni 2017 yılı nisan ayında bitirmeyi planladıklarını belirterek, “Burası tamamlandığında sadece konut olmayacak. Alışveriş merkezleri, sinema salonları ve sosyal alanlarıyla bir yaşam merkezi olacak. Özellikle Anamur dışından yoğun talep var” diye konuştu.


Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de 112 konut, 91 iş yeri, 2 sinema salonu ve alışveriş merkezinin yer alacağı Anamur Evleri’nin...