06 / 05 / 2024

Ümit Kiler kim

Ümit Kiler kim

Kiler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Kiler kimdir? Ümit Kiler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ümit Kiler..

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Ümit Kiler, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi'ne atandı!

Kiler GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesine ve Riskin Erken Saptanması Komitesine Ümit Kiler'in üye olarak atanmasına karar verildi. 

Hazarlı İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarlı İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Ümit Kiler ve Maral Safari tarafından Kağıthane'de kuruldu!

Ümit Kiler kimdir?

Kiler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Kiler kimdir? Ümit Kiler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ümit Kiler..

Kiler Holding rotasını inşaata çevirdi!

Kiler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler: Perakendecilikte yapacağımızı yaptık. Artık hedefimizde inşaat ve enerji var. Kiler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler perakende sektöründen çıkış nedenlerini anlattı.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Kiler GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Rasim Kaan Aytoğu seçildi!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Hakan Eren'in yerine Dr. Rasim Kaan Aytoğu seçildi...

Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu!

Kentsel Dönüşüm 14 Aralık'ta Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'nda masaya yatırılıyor...

Filli Boya Ümit Ünal ile renk kavramını yeniden yorumladı!

Filli Boya, moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal ile birlikte yaşam alanlarının temel unsuru olan renk kavramını yeniden yorumladı

Kim Kardashian Bahreyn'de kafe zinciri kuruyor!

Amerikalı televizyon yıldızı Kim Kardashian Bahreyn'de Millions of Milkshakes adıyla kafe zinciri kuruyor...

Kiler GYO Zonguldak AVM ve Konut - Ofis projesine hazırlanıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Zonguldak AVM ve Konut - Ofis projesi hakkında kararlar aldı...

Ümit Kiler kim Haberi

Ümit Kiler kim

Ümit Kiler kimdir?

Ümit Kiler, 1970 yılında Bitlis’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bitlis'te, liseyi İstanbul'da tamamlayan Ümit Kiler İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur. 


Perakende sektöründe başta İstanbul ve Ankara olmak üzere toplam 30 ilde 201 şubesiyle 21 yıldır faaliyet gösteren Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. 


İnşaat, enerji, turizm ve şeker sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren Kiler Holding A.Ş.’nin de Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini yürütmektedir. Hikmet Kiler Vakfı’nın kurucularındandır. 


TOBB, BETAV, BİGİAD üyesi, MÜSİAD Dış İlişkiler Komisyon Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü üyesi olan Ümit Kiler evli ve dört çocuk...