03 / 05 / 2024

Ümit Kumaş biyografi

Ümit Kumaş biyografi

Mimar Ümit Kumaş kimdir? Mimar Ümit Kumaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ümit Kumaş, hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ümit Kumaş'ın biyografisi...

Ümit Özdağ'dan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na sert eleştiri!

Yeni "Kentsel Dönüşüm Kanunu"na tepkiler dinmedi. Meclis'ten oy birliğiyle kabul edilen kentsel dönüşüm yasasına bir tepkide Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi. Özdağ, "Sizin de başınıza gelebilir" diyerek Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi...

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Grup12 Tekstil Kumaşçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup12 Tekstil Kumaşçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kader Çelik tarafından kuruldu.

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Hassa Non Woven Kumaş Anonim Şirketi kuruldu!

Hassa Non Woven Kumaş Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Duman ve Sinan Yaman ortaklığında kuruldu.

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Ümit Kumaş biyografi Haberi

Ümit Kumaş biyografi

Ümit Kumaş kimdir?

14.04.1979 yılında Zonguldak'ta doğdu. Lise öğrenimini Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesi'nde tamamladıktan sonra mimarlık eğitimi için 1998 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'ne kaydoldu. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra aynı okulda 2003 yılında Bilişim Enstitüsü Mimarlıkta Bilişim Bölümü'nde Yüksek Lisans Eğitimi'ne başladı. 


Bu bölümden Mimarlıkta Uzaktan Eğitim ve Tarihi Belgelerin Saklanması için 3 Boyutlu Sanal Model Önerisi başlıklı tezi ile 2005 yılında mezun olarak Yüksek Mimar ünvanını almaya hak kazanmıştır. Sırasıyla A-Mimarlık, Alkataş İnşaat, firmalarında çalıştıktan sonra, Albamimari Mimarlık İnş.Şti.ne ortak oldu. Halen bu firmada proje koordinatörü olarak çalışmaktadır.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Alkataş İnşaat ve Taahhüt A.Ş. (Çalışan) (2004 / 2008)


A-Mimarlık (Çalışan) (2003 / 2004)


Lisans Üstü İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, 

Lisans İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi,...