21 / 05 / 2024

Ümit Şahin kanal istanbul açıklaması

Ümit Şahin kanal istanbul açıklaması

İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşen Kanal İstanbul Çalıştayı’nın öğleden sonraki oturumda sunum yapan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Sabancı Üniversitesi İklim Çalışmaları Koordinatörü Dr. Ümit Şahin, Kanal İstanbul projesinin Paris Anlaşması’na aykırı olduğunu dile getirdi...

Kanal Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kanal Yapı İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akın Şahin tarafından kuruldu.

Halid İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halid İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Şahin tarafından kuruldu.

Türkşeker Genel Müdürü Şahin'den piyasaları rahatlatan açıklama: Şeker arzında sıkıntı yok!

Muhiddin Şahin, "Kıtlık olacak kaygısı içerisine girmeye gerek yok. Şeker üretiminin bu yıl çok daha iyi olacağını ümit ediyoruz.". İşte haberin devamı….

Ümit Özdağ'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Meclisteki basın toplantısı sırasında Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in projesi mi?

Uzunca bir süredir tartışmalara neden olan Kanal İstanbul Projesi bu yaz aylarında hayata geçiyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında Kanal İstanbul Projesi'nin kaleme aldı.

Ümit Şahin: Kanal İstanbul projesi Paris Anlaşması’na aykırı!

İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşen Kanal İstanbul Çalıştayı’nın öğleden sonraki oturumda sunum yapan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Sabancı Üniversitesi İklim Çalışmaları Koordinatörü Dr. Ümit Şahin, Kanal İstanbul projesinin Paris Anlaşması’na aykırı olduğunu dile getirdi...

Kanal İstanbul'a onay veren Ahmet Şahin görevden alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile Kanal İstanbul’a onay verenlerden biri olan İSKİ Planlama Şube Müdürü Ahmet Şahin de görevden alındı…

Mega projeler sektöre canlılık getirecek mi?

Demokratik katılım ve denetim süreçlerine uyulmadan yapılan mega projeler, pek çok açıdan risk taşıyor. Sabancı Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ümit Şahin, mega projelerin kısa vadede bir canlanma getireceği ancak bunun sürdürülebilir olmayacağı kanaatinde.

Haluk Şahin Yazgı sanayi mahallesi yatırımlarını inceledi!

Belediye kanalıyla yapılan hizmetleri incelemek üzere Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Sanayi Mahallesine giden Başkan Haluk Şahin Yazgı, Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli ile mahallede bir dizi incelemelerde bulundu.

Amcabey Yapı İnşaat Medya Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amcabey Yapı İnşaat Medya Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ümit Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Kanal İstanbul projesine haziranda başlanacak!

Binali Yıldırım Kanal İstanbul projesine haziran ayında başlanacağını açıkladı

Akfen ve TAV Havalimanları Kanal İstanbul'a talip!

Akfen ve TAV Havalimanları Holding, 3 Mayıs'ta yapılacak Kanal İstanbul ihalesinde teklif verecek...

Kanal Riva projesi son durum!

Beykoz Belediyesi'nden aldığımız bilgilere göre Kanal Riva projesinin detaylarını açıklamak için 2 ay sonra lansmana çıkılması hedefleniyor. Kanal Riva projesi son durum için tıklayın...

Ümit Şahin kanal istanbul açıklaması Haberi

Ümit Şahin kanal istanbul açıklaması

Kanal İstanbul Çalıştayı’nın öğleden sonraki bölümünde gerçekleşen forumda yapan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Sabancı Üniversitesi İklim Çalışmaları Koordinatörü Dr. Ümit Şahin, Kanal İstanbul projesinin Paris Anlaşması’na aykırı olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; “Kanal İstanbul Çalıştayı’nın” İBB Muhtarlıklar ve Gıda Daire Başkanı Ahmet Atalık moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Çevresel Boyut; Tarım, İklim ve Ekoloji” başlıklı oturumunda, Kanalın İstanbul’a yaşatacağı ekolojik etkilerini detaylıca yorumladı. 

Oturumda, İstanbul Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Toprak İlmi Ve Ekoloji Anabilim Dalı Prof. Dr. Doğan Kantarcı, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Başkanı Murat Kapıkıran, Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Prof. Dr. Murat Türkeş, Sabancı Üniversitesi İklim Çalışmaları Koordinatörü Dr. Ümit Şahin İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümü’nden Doç. Dr....