14 / 05 / 2024

Ümit Ünal Filli Boya renkleri

Ümit Ünal Filli Boya renkleri

Moda ve stil danışmanı Ümit Ünal, Filli Boya için hazırladığı Coloration projesi özelinde 80 renk içerisinden “Yaz Ötesi” olarak tanımladığı Siesta renklerini açıklıyor...

Akdenal Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdenal Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL Celal Akdeniz, Hasan Demir ve Ümit Ünal ortaklığında kuruldu.

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İnal tarafından kuruldu.

Akıllı şehirlerle yılda 3 milyar TL tasarruf!

Türkiye’nin akıllı şehir teknolojisinde büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, “Yıllık tasarruf 3 milyar TL” dedi

Türkiye'nin akıllı şehirlerini Türk Telekom destekliyor!

ABD'nin Las Vegas kentinde gerçekleşen CES 2018, kapsamında basın mensupları ile bir araya gelen Ümit Önal, Türk Telekom'un hedef ve projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

beIN Media Group, Digitürk'ü satın alıyor!

Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, “beIN Media Group ile anlaşmaya varıldı. Katarlı şirket Digiturk’ün yüzde 100’ünü alıyor“ dedi.

Filli Boya renkleri modaya ilham verdi!

Coloration projesiyle uzun zamandır ülkemizin renk trendlerini belirleyen Filli Boya, moda tasarımcısı - trendsetter Ümit Ünal ile yaşam alanlarının renklerini bu kez kostümlere taşıyarak yine bir ilke imza attı.

Ümit Ünal’dan yeni evlenenlere renk ve dekorasyon önerileri!

Filli Boya, Ümit Ünal ve Derin Sarıyer ile hayata geçirdiği “Coloration İkibinonbeş / İkibinonaltı Renk Eğilimleri” koleksiyonundan yeni evlenen çiftlere renk ve dekorasyon önerilerini sunuyor.

Derin Sarıyer ve Ümit Ünal Filli Boya için tasarladı!

Ülkemizin renk otoritesi Filli Boya, “Coloration İkibinonbeş / İkibinonaltı Renk Eğilimleri” adlı yeni bir koleksiyon hazırladı. Derin Sarıyer ve Ümit Ünal Filli Boya için tasarladı.

Filli Boya geleceğin renkleri ve trendlerini açıkladı!

Ümit Ünal’ın belirlediği kavram ve renkleri kendi disiplini içinde kalarak yorumlayan tasarımcı Derin Sarıyer ise Filli Boya için bir enstalasyon gerçekleştirdi. Filli Boya geleceğin renkleri ve trendlerini açıkladı.

Filli Boya Coloration koleksiyonu ile 2014 renklerine dikkat çekiyor!

Renk trendlerinin öncüsü Filli Boya ve moda, stil danışmanı Ümit Ünal, Coloration koleksiyonu renkleriyle yaşam alanlarına rehberlik etmeye devam ediyor. Filli Boya Coloration koleksiyonu ile 2014 renklerine dikkat çekiyor...

Filli Boya Ümit Ünal ile yaşam alanlarına rehberlik etmeye devam ediyor!

Renk trendlerinin öncüsü Filli Boya ve moda, stil danışmanı Ümit Ünal, Coloration koleksiyonu renkleriyle yaşam alanlarına rehberlik etmeye devam ediyor. Coloration koleksiyonu ile 2014 renklerine dikkat çekiyor...

Filafil iş dünyasına ait renklerin konseptini yansıtıyor!

Filli Boya Coloration koleksiyonu altındaki “Ümit Ünal İkibinonüç / İkibinondört Renk Eğilimleri”nin 6 konseptinden biri olan Filafil, sonbaharın gelmesiyle insanların tatil modundan çıkıp iş dünyasına geri dönüşüne çağrışım yapıyor.

Ümit Ünal Filli Boya Yaz Ötesi koleksiyonunu tanıtıyor!

Moda ve stil danışmanı Ümit Ünal, Filli Boya için hazırladığı Coloration projesi özelinde 80 renk içerisinden “Yaz Ötesi” olarak tanımladığı Siesta renklerini açıklıyor...

Ümit Ünal Filli Boya renkleri Haberi

Ümit Ünal Filli Boya renkleri

Filli Boya, en sıcak günlerin sonrasında gelen yaz rüzgarları gibi evinizde sade ve ferah etki yaratılabilecek özel bir renk paleti sunuyor. İki yıldır Filli Boya / Coloration projesinin danışmanlığını yürüten, aynı zamanda Uluslararası Renk Örgütü Intercolour’ın (ICC) Türkiye temsilcisi Ümit Ünal ile bir araya gelerek oluşturulan bu palet, aslında bir Akdeniz dinlencesi olarak da bilinen Siesta anlarıyla birleştirilen çok özel renk tonlarından oluşuyor.


Ümit Ünal, Siesta renkleri olarak beyazı ana renk alacağımız bu özel seçimlerle; meditasyon, dinlence, kendine dönüş ve izole olma durumlarına işaret eden bir renk teorisi sunuyor. Kendimize kazandırdığımız bu içsel mola, yaşam alanlarımıza uyguladığımız renklerle birleşerek yaşam alanlarınızdaki duvarlarla mükemmel uyum sağlıyor.


Zihnimizde her zaman dinlendirici etkiler uyandırdığı bilinen bu temiz pastel tonların, güneş ışığından gelen sıcak hava...