29 / 04 / 2024

Ümit Uysal kim

Ümit Uysal kim

Muratpaşa Belediyesi, başkanın oturduğu sitedeki işyerleri için verdiği yanıtta, bölgedeki imara aykırılıklar ile ilgili yoğun talep ve şikayetler alındığını itiraf etti

Ümit Uysal'ın evine iskan belgesi verildi mi?

Ümit Uysal, tahsis edilen konuttan çıkıp belediyesinden 1 yıldır iskân alamadığı öne sürülen bir siteye taşındı. Başkan konuttan taşınmadan bir gün önce siteye iskân belgesi verildiği ortaya çıktı.

Muratpaşa'da ilçenin çehresi zaman içinde değişecek!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, seçim vaatlerinden ilki olan Kırcami konusunda verdikleri sözü tuttuğunu ve hayata geçirecekleri diğer çalışmalarla ilçenin çehresinin zaman içinde değişeceğini belirtti.

Muratpaşa'da ilk söz tutuldu, ilçenin çehresi zaman içinde değişecek!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, seçim vaatlerinden ilki olan Muratpaşa Kırcami konusunda verdikleri sözü tuttuğunu, hayata geçirecekleri diğer çalışmalarla ilçenin çehresinin zaman içinde değişeceğini belirtti.

Ümit Uysal: Kırcami imar planı hazır!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal yıllardır Antalya gündemi meşgul eden Kırcami planlamasında müjdeli haberi verdi. Muratpaşa'da Kırcami Uygulama İmar Planı tamamlandı. Uysal, 'Kırcami planı hazır' dedi.

Ümit Uysal, Yapı denetim temsilcileri ile buluştu!

Yapı denetim temsilcileri ile bir araya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İmar Müdürlüğü'ndeki işletim ve çalışma sistemini daha hızlı hale getirilmesi yönünde ilk adımı attı.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Kırcami'nin imar planı için tarihi gün!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Planlaması ile inşaata esas ilk çapı, Kırcami Mahallesi sınırları içinde bulunan 13 bin 100 metrekarelik 28283 ada 1 parsel için verildiğini söyledi.

Muratpaşa'da imar simsarlarına fırsat yok!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi'nde düzenlenen toplantıda Kırcami'de imar simsarlarına geçit vermeyip zayiat oranını yüzde 40 seviyesinde tuttuklarını belirtti. 

Antalya Zeytinköy'de tapu sevinci!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde, Muratpaşa'da 'Çözülemez' denen sorunları çözdüklerini söyledi. 

Antalya Yeşildere'de 25 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi'nde planlama ve altyapı çalışmalarıyla başlayan dönüşüm sürecini anlattı.

Antalya Yeşildere'nin imar sorunu çözüldü!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi’ne yeni bir park kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

Antalya Muratpaşa'da 986 mahalleli tapu sahibi oldu!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi'nde uzun zamandır süren tapu sorununun çözüldüğünü, 986 mahallelinin tapu sahibi olduğunu açıkladı.

Antalya Kırcami’de tapu zamanı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, 10 mahalleyi kapsayan Kırcami bölgesinin imar planlarına ilişkin düzenlenen bilgilendirme toplantısında “Şunu çok net söyleyeyim, 1/1000’lik plan ve 18 uygulamasını yapan biziz. Ve artık tapularınızı almanızın önünde hiçbir engel yok” dedi.

Kırcami parselasyon planları Kadastro’ya gönderildi!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 10 mahalleyi kapsayan Kırcami imar planlarında üst mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı sonrası tüm sürecin Muratpaşa Belediyesi tarafından yürütüleceğini açıkladı.

Antalya Kırcami'nin taslak planları tamamlandı!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya 2’nci İdare Mahkemesi kararlarıyla imar planları iptal edilen Kırcami’nin geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Antalya Kırcami parselasyon planı Eylül'de tamamlanacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Kırcami parselasyon planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Uysal, askıya çıkan planın Eylül ayında tamamlacağını söyledi.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, son rötuşların yapıldığı Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin Ekim ayı içinde açılacağını söyledi...

Ümit Uysal kim Haberi

Ümit Uysal kim

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı CHP’li Ümit Uysal, tahsis edilen konuttan çıkıp belediyesinden 1 yıldır iskân alamadığı öne sürülen Ahmet Aras’a ait Aras İnşaat’a ait bir siteye taşınmıştı. Başkan konuttan taşınmadan bir gün önce ise siteye iskân belgesi verildiği ortaya çıkmıştı. Başkanın ev sahibi Ahmet Aras’a ait Sinan Mahallesi Aras Bedesteni içindeki AYPO AVM’de de imara aykırılıkların olduğu öne sürülmüş ve belediye tarafından AVM’deki iddialar ile ilgili Haziran 2015’ten bu yana dişe dokunur bir işlem yapılmadığı öne sürülmüştü. Bir vatandaş da başkanın kirada oturduğu Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi üzerindeki Aras İnşaat’a ait sitede yer alan yola cephe 3 işyerini sordu, bilgi edinme talebinde bulundu. Anayola sıfır olan bu işyerlerinin asma katlarının ön cama kadar uzatıldığını iddia etti. Bunun imara aykırı...