06 / 05 / 2024

Ümraniye Belediyesi kent çalışmaları

Ümraniye Belediyesi kent çalışmaları

Son 13 yılda başarılı projelerle ilçeye 400’ü aşkın kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi,müjde verdiği kalıcı eserleriyle çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ümraniye'de 183 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın!

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi'nde yer alan 183 metrekarelik arsayı satıyor. İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İBB Kent Lokantası menü fiyatları kaç TL?

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kent Lokantası menüsü vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençler ile birlikte Kent Lokantası’nı açtı. İşte detaylar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Ümraniye'de 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi, 46 pafta 874 ada 223 parselde yer alan gayrimenkulü toplam 80 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu.

Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'ndeki riskli alan kararına Danıştay'dan dur!

2020 Kasım'da Ümraniye ilçesi Elmalıkent Mahallesi’ndeki 62 dönüm büyüklüğündeki alan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile riskli alan ilan edildi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Danıştay tarafından kararın hukuka aykırı bulunduğunu aktardı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Ümraniye Yenişehir Mahallesi İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Belediyesi 25.09.2020 tarihinde yürürlüğe giren imar planlarını askıya çıkardı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Ümraniye Belediyesi kent çalışmaları Haberi

Ümraniye Belediyesi kent çalışmaları


Son 13 yılda başarılı projelerle ilçeye 400’ü aşkın kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi,müjde verdiği kalıcı eserleriyle çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Ümraniye Belediyesi, halkın; sosyal, kültürel ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına her vesile ile katkılarda bulunan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçe genelinde yaptırdığı kültür merkezlerinden bilgi evlerine, sağlık binalarından muhtarlıklara, park ve bahçelerden camilere, sosyal marketlerden aşevlerine gibi 400’ü aşkın kalıcı eserlerine yenilerini ekliyor.


İnşaat yapımları devam eden eserler şöyle; Elmalıkent Mahallesi Şehit Köksal Karmil İmam Hatip Ortaokulu Ek Hizmet Binası ve Mescid İnşaatı, İstiklâl Mahallesi Aşevi ve Spor Kompleksi, Madenler Anadolu İmam Hatip Lisesi Kompleksi ve Kapalı Spor Salonu ile Yurt binası inşaatı, Ümraniye Büyük Ulu Camii,...