30 / 04 / 2024

ümraniye Fera Business fiyat listesi

ümraniye Fera Business fiyat listesi

Fera Business Ümraniye projesi, ikinci kattan itibaren tüm ofis çalışanlarına deniz manzarasında çalışma keyfi sunuyor. Bölgedeki nitelikli A plus ofis ihtiyacını karşılamaya yönelik projede metrekare fiyatları 8 bin 100 TL’ den başlıyor.

Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye’de son durum!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal’daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Fera Life Kartal yıl sonunda teslim edilecek!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal'daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Fera Business Ümraniye'de metrekaresi 8 bin 100 TL!

Fera Business Ümraniye projesi, ikinci kattan itibaren tüm ofis çalışanlarına deniz manzarasında çalışma keyfi sunuyor. Bölgedeki nitelikli A plus ofis ihtiyacını karşılamaya yönelik projede metrekare fiyatları 8 bin 100 TL’ den başlıyor.

Fera Business Ümraniye'de satış fiyatları TL'ye çevrildi!

Fera Grup, Ümraniye projesinde satış fiyatlarını dövizden TL’ye çevirdi. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, iş dünyasına hitap eden ve yüzde 50’si satılan projede kurdaki istikrarsızlık nedeniyle fiyat listelerini TL’ye çevirdiklerini söyledi.

Arma Pendik Business Life'ta 137 bin TL'ye! 36 ay sıfır faizle!

24 ayda teslimleri yapılacak olan Arma Pendik Business Life projesinde 36 ay sıfır faizle vade imkanı sunuluyor. Üstelik peşinatı teslimde ödemek mümkün!

Okkalar Arma Business Life'ta metrekaresi 2 bin 200 TL'ye!

Okkalar İnşaat'ın hayata geçirdiği home-ofis projesi Arma Business Life projesi 30 milyon lira yatırım değerine sahip

Arma Business Kurtköy'de 137 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Arma Business Life projesi kapsamında fiyatlar 137 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Bomonti Arista Business'ta 1 milyon 328 bin 600 dolara ofis!

AR Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Bomonti Arista Business projesinde ofis satışları devam ediyor. Projede bu yılın sonunda teslimler yapılacak

Pendik Arma Business Life'ta 137 bin TL'ye! 21 Mayıs'a kadar lansman fiyatlarıyla!

Pendik'te inşa edilen Arma Business Life projesinde geçerli olan lansman fiyatları için son gün 21 Mayıs!

Pendik Arma Business Life'ta 505 bin TL'ye! 21 Mayıs'a kadar lansmana özel fiyatlar!

264 bağımsız birimden meydana gelen Pendik Arma Business Life projesinde 21 Mayıs'a kadar lansmana özel fiyatlar geçerli olacak

Ataşehir Meridian Business'ta 387 bin liraya ofis!

Ataşehir'in tek A Plus iş merkezi olan Varyap Meridian Business projesinde teslimler bu yıl içinde gerçekleşecek

Meridian Business'ta 583 bin TL'ye ofis!

Varyap Meridian projesinin bir parçası olan Meridian Business'ta ofislerin fiyatları 387 bin liradan başlıyor, 583 bin liraya kadar yükseliyor

Ümraniye'de Alkım Sitesi'nde 150 bin TL'ye icradan satılık daire!

T.C. Ümraniye 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Çekmeköy köyü Kovapınar mevkiindeki Alkım Sitesi'ndeki daireyi 150 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 19 Haziran 2012 Salı günü 14:20-14:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek

ümraniye Fera Business fiyat listesi Haberi

ümraniye Fera Business fiyat listesi

Fera Grup Ümraniye’deki yeni projesinde iş dünyasının yüksek standartlı ve konforlu ofis ihtiyacını, Adalar ve deniz manzarasına sahip A plus ofislerle karşılamayı hedefliyor. Fera Business Ümraniye isimli projesinde Fera Grup, hedeflerini yukarıya taşımak isteyen geniş vizyon sahibi işletme ve şirketleri, Finans Merkezi’ne komşu arazide ofis sahibi olmaya davet ediyor.


Ümraniye’nin Alemdağ bölgesinde imarlı son büyük parselde geliştirilen Fera Business Ümraniye projesi,  kot farkının getirdiği avantajı mülk sahiplerine sunarak ikinci kattan itibaren Adalar ve deniz manzarasına sahip bulunuyor.


Ofis büyüklüklerinin 86 metrekare ile 763 metrekare arasında değiştiği Fera Business Ümraniye projesinde ofislerde metrekare fiyatı 8 bin 100 TL artı KDV olarak uygulanıyor. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde yapılması planlanan projede, peşin veya banka kredili ödemede %10 indirim veya yüzde 50 peşinat ödenmesi halinde...