18 / 05 / 2024

Ümraniye geri dönüş askı haritası

Ümraniye geri dönüş askı haritası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye ve Maltepe'deki birer mahallede geri dönüşüm askı haritası yayımladı. Peki hangi Ümraniye ve Maltepe'de hangi mahallelerde eski imar planına dönüldü? İşte o geri dönüşüm askı haritaları...

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Fark Geri Dönüşüm Demir Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fark Geri Dönüşüm Demir Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslim Kutbay tarafından kuruldu. 

Özbütünller Metal Geri Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbütünller Metal Geri Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Bütün tarafından kuruldu.

HD Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HD Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kaya tarafından kuruldu...

Chiltones Plastik Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chiltones Plastik Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çakmak, Sıdık Aytar, Wang Mınglıang ve Hongye Luan ortaklığında kuruldu. 

Elvan Geri Dönüşüm Ve Çevre Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Geri Dönüşüm Ve Çevre Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Esener tarafından kuruldu.

Adana'da konut geri dönüş süresi 21 yıl!

Adana‘da konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi 21 yıl olarak açıklandı. Şehirde ortalama konut fiyatı 255 bin TL...

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Koç, Hikmet Koç ve Nuriye Koç ortaklığında kuruldu.

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Okan tarafından kuruldu. 

MİNT Şişli ve MİNT E-5 projelerinde geri dönüş süresi 16 yıl!

Projelerini, “Yeni Nesil Şehir Apartmanları” konsepti ile  Boğaz- Haliç arasında hayata geçiren MİNT,  İstanbul‘da gayrimenkul yatırımında ortalama 24,7 yıl olan geri dönüş süresini, MİNT E-5 ve MİNT Şişli’de 16,7 yıla kadar düşürüyor.

Zeytinburnu‘nda konut yatırımının geri dönüş süresi 19 yıl!

Konut yatırımının geri dönüş süresinin 19 yıl olarak açıklandığı Zeytinburnu‘nda konut fiyatları son 5 yılda yüzde 77 artış gösterdi. 

Ümraniye geri dönüş askı haritası Haberi

Ümraniye geri dönüş askı haritası


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye ve Maltepe ilçelerinde yaptığı uygulama imar planında geriye dönüş yapıldığını açıkladı. Büyükşehir, Ümraniye ve Maltepe'de birer mahalle için 1/500 ve 1/1000 ölçekli geri dönüş askı haritasını bugün (28 Mart 2014 Cuma) yayımladı. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından dün (27 Mart 2014 Perşembe) tarihinde onaylanan ve bugün askıya çıkarılan Ümraniye ve Maltepe geri dönüş askı haritaları, 28 Nisan 2014 Pazartesi günü askıdan indirilecek. 



İşte o mahalleler!





Ümraniye Namık Kemal Mahallesi geri dönüşüm askı haritası...


Ümraniye İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, 499 ada, 37, 38, 39 ve 40 parseller ile 2433 ada, 1 ve 2 parsel sayılı taşınmazlara ait 96786607 dosya numaralı ve 1/500 ölçekli Geri Dönüşüm Askı Haritası askıya çıkartıldı.


Ümraniye Namık Kemal Mahallesi geri dönüş askı haritası için tıklayın! 




Maltepe Gülsuyu Mahallesi...