17 / 05 / 2024

Ümraniye hafriyat çökmesi

Ümraniye hafriyat çökmesi

Ümraniye Belediye Başkanlığı, Ümraniye Saray Mahallesi'nde bugün gerçekleşen hafriyat çökmesiyle ilgili açıklama yaptı...

Hmk Yıkım Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hmk Yıkım Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Alyaz tarafından kuruldu.

Dembay Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dembay Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Demir tarafından kuruldu.

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yetişen tarafından kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Varlı tarafından kuruldu.

Lento Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lento Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Büşra Ayata tarafından kuruldu.

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umutcan Kuruca tarafından kuruldu.

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Coşar tarafından kuruldu.

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Küçük tarafından kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Erdoğan tarafından kuruldu.

Ges Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ges Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Şahin tarafından kuruldu.

Duruhan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duruhan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Doğan Çataloluk tarafından kuruldu.

Ümraniye hafriyat çökmesi Haberi

Ümraniye hafriyat çökmesi

Ümraniye Belediye Başkanlığı, Ümraniye Saray Mahallesi'nde bugün (30 Temmuz 2018 Pazartesi) gerçekleşen hafriyat çökmesiyle ilgili bilgi notu paylaştı.