18 / 05 / 2024

ümraniye İnkılap Konut projesi

ümraniye İnkılap Konut projesi

Anadolu Yakası Ümraniye'de Görkem Yapı tarafından inşa edilen İnkılap Konutları Ümraniye projesinde kalan son konutun fiyatı 150 bin lira olarak belirlendi...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Referans Ümraniye'nin ruhsat başvurusu yapıldı! Kiler GYO'dan Ümraniye'ye 313 konut ve 46 ticari ünite geliyor!

Kiler GYO tarafından Referans Ümraniye projesine ilişkin yapı ruhsatı başvurusunun yapıldığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Ümraniye 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu, Yeni Çamlıca ile Küçükbakkalköy Mevkii, 3327 ada, 1 ve 2 parseller 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Turizin Tesis Alanlarına ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için imzalar atıldı! Projeyi Kiler GYO - Biskon Yapı inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzaladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Nexonya İnşaat Element Projesi’yle Ümraniye'ye 92 yeni konut geliyor!

Nexonya İnşaat tarafından Ümraniye Dudullu’da inşa edilen Element projesinde 2. etaba geçildi. Element 1, Element 2 ve Element 3 olarak üç etap halinde inşa edilecek olan konut projesinde ikinci etabın temelleri de atıldı.

Kiler GYO, İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzalayacak! 

Emlak Konut İstanbul Ümraniye İnkılap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. Oturumu 21 Temmuz 2022'de yapılmıştı. Kiler GYO, son durumu paylaştı. İşte ayrıntılar...

Ümraniye Atatürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Ümraniye ilçesi, Atatürk Mahallesi, 787 ada, 51, 52, 67, 68, 70 parseller ile İnkılap Mahallesi, 15 ada, 19 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye'de 2 bin 991 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'un göbeğinde büyük fırsat!

Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi'nde yer alan 2 bin 991 metrekarelik arsa satılıyor. İşte fiyat ve ihale tarihi...

Emlak Konut GYO İstanbul Ümraniye İnkılap arsasına en yüksek teklif Kiler GYO'dan!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için en yüksel teklifi veren firma belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için en yüksek teklif ne kadar oldu? İşte ayrıntılar..

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi ihalesinin 2. oturumu 21 Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ümraniye İnkılap İhalesi 2. oturum tarihi belli oldu. İhalenin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2'nci oturumu 21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

ümraniye İnkılap Konut projesi Haberi

ümraniye İnkılap Konut projesi

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen İnkılap Konutları toplam 12 konuttan oluşuyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu İnkılap Konutları Ümraniye projesinde 2+1 daireler 72 metrekare ile 84 metrekare arasında, 3+1 daireler 116 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.


İnkılap Konutları Ümraniye projesi Görkem Yapı tarafından gerçekleştiriliyor. 


İnkılap Konutları Ümraniye fiyat! 


Ümraniye'de Görkem Yapı tarafından inşa edilen İnkılap Konutları Ümraniye projesinde kalan son 1 oda 1 salon konut 150 bin liradan satılıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Ümraniye Carrefour'a çok yakın bir lokasyonda bulunan İnkılap Konutları Ümraniye projesinde bir çok sosyal olanak bulunuyor. Proje; Ümraniye'de Hekimbaşı'na gitmeden önce Nikah Sarayı'nın karşısında yer alıyor.


İnkılap Konutları Ümraniye teslimleri 2013 Temmuz...