06 / 05 / 2024

ümraniye küçükbakkalöy otogar imar

ümraniye küçükbakkalöy otogar imar

23 Haziran 2014 tarihinde onaylanan İstanbul Ümraniye Küçükbakkalköy Mahallesi, 3327 Ada 1 Parsele ilişkin hazırlanan 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği 19 Ağustos'ta askıdan inecek...

Dea Danışmanlık Mimarlık Proje Yönetim Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dea Danışmanlık Mimarlık Proje Yönetim Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Altuner tarafından kuruldu.

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi açıldı!

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi bugün Bayrampaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emlak Konut Küçükbakkalköy Ümraniye değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Küçükbakkalköy Ümraniye değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Küçükbakkakköy'deki gayrimenkulün değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Ümraniye Küçükbakkakköy Mahallesi Mevkii sınırları içerisinde yer alan parseller için 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı Küçükköy Meydanı'na uzatılacak!

Gaziosmanpaşa'daki ulaşım projeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte masaya yatırılarak değerlendirildi. Toplantıda Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattının Küçükköy Meydanına kadar uzatılması kararı alındı.

Emlak Konut'tan Firuzköy ve Küçükbakkalköy değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi'nde yer alan 5 adet Parsel ve İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 4 adet parselin değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO Küçükbakkalköy'deki arsaların değerlemesini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetindeki İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 5 Parsel ve 3328 ada, 12 parseldeki arsaların değerleme raporunu yayınladı.

1984 yılında Ümraniye ve Polonezköy'de 200 dekarlık orman yanmış!

1984 yılında Ümraniye ve Polonezköy'de çıkan iki orman yangınında 200 dekarlık ağaçlık alan tamamen yanmış. Ümraniye Çavuşbaşı Baklacık mevkinde ve Polonezköy Mahmut Şevket Paşa semtinde çıkan yangınlar bilinmeyen bir nedenle çıkmış.

Konut fiyatları aylık bazda yüzde 1.15 yükseldi!

Birinci ve ikinci el ortalama konut satış fiyatları Kasım'da bir önceki aya göre yüzde 1.15, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 17.1 yükselirken; en yüksek yıllık artış yüzde 21.58 ile İstanbul'da yaşandı.

Cami inşaatında acele edince kıble yönünü şaşırdılar!

Trabzon'un Maçka ilçesindeki bir köyde yaklaşık bir yıl önce köylülerce yapılan caminin inşaatında acele eden cemaatin kıbleyi hesaba katmaması, Karadeniz fıkralarını aratmayan görüntü ortaya çıkardı

Maçka'da cami inşaatında acele edince kıble yönünü şaşırdılar!

Trabzon'un Maçka ilçesindeki bir köyde yaklaşık bir yıl önce köylülerce yapılan caminin inşaatında acele eden cemaatin kıbleyi hesaba katmaması, Karadeniz fıkralarını aratmayan görüntü ortaya çıkardı.

Kartepe Köseköy’de iki cadde yenilendi!

Kartepe ilçesinde çalışma yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Köseköy’de yer alan ve birbirine bağlanan Nazım Demirci ile Barbaros Hayrettin Paşa caddelerinde yenileme çalışması yaptı.

ümraniye küçükbakkalöy otogar imar Haberi

ümraniye küçükbakkalöy otogar imar


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 23 Haziran 2014 tarihinde onaylanan İstanbul Ümraniye Küçükbakkalköy Mahallesi,  3327 Ada 1 Parselde ‘‘Özel Eğitim Tesisi Alanı (E:1,75 h:4 Kat)’’, ‘‘Park’’, ‘‘Dini Tesis Alanı’’, ‘‘Ototerminal Alanı’’ ve ‘‘Yol’’ kullanım kararları getirilmek suretiyle hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği 12 Temmuz 2014 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planları 19 Ağustos 2014 tarihinde askıdan inecek.


İmar planı için