08 / 06 / 2024

ümraniye ramazan bingöl

ümraniye ramazan bingöl

Alkolsüz restaurantlar zinciri ile dikkat çeken RB Markası (Ramazan Bingöl), Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını açtı. RB'nin yıl sonu hedefi 10 milyon dolar ciro..

Oryapark'tan Ramazan'a özel 3 farklı kampanya fırsatı!

Oryataş İnşaat tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Oryapark projesinde ramazan ayına özel kampanya başlatıldı. Proje de 526 daire 36 katlı iki rezidans kulesi bulunuyor.

Oryapark'ta 3 farklı Ramazan kampanyası!

Oryataş İnşaat tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Oryapark projesinde ramazan ayına özel kampanya başlatıldı. Peşin ödemelerde yüzde 8'lik indirim avantajı sağlanıyor.

İdris Güllüce Ümraniye Meydan'ını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ramazan dolayısı ile Ümraniye Meydanı' nda kurulan stantları ziyaret etti. Güllüce, Ümraniye’de Ramazan etkinlik alanında kurulan dernek stantlarını gezdi.

Ramazan Bingöl Ümraniye'de restoran açtı!

Alkolsüz restaurantlar zinciri ile dikkat çeken RB Markası (Ramazan Bingöl), Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını açtı. RB'nin yıl sonu hedefi 10 milyon dolar ciro..

RB, Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını Ümraniye'de açtı!

Alkolsüz restaurantlar zinciri ile dikkat çeken RB Markası (Ramazan Bingöl), Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını açtı. RB'nin yıl sonu hedefi 10 milyon dolar ciro 3300 kişiye hizmet verecek kapasiteye ulaştı...

Ramazan Bingöl Et Lokantası'nın 3'üncü şubesi açıldı!

Ramazan Bingöl Et Lokantası, Giyimkent ve Bayrampaşa'dan sonra 3. şubesini Ümraniye'de açtı...

Meydan Ümraniye AVM Ramazan'ı Gökçe Konseri ile karşılıyor!

Ümraniye'de eyr alan Meydan Ümraniye AVM Ramazan'ı Gökçe Konseri ile karşılıyor...

Meydan Ümraniye AVM'de Gökçe konseri!

Meydan Ümraniye AVM ziyaretçileriyle Ramazan’ı 06 Temmuz Cumartesi akşamı muhteşem Gökçe Konseri’yle karşılıyor...

Arma Business'ta metrekaresi 2 bin 200 TL'ye! Ramazan kampanyası!

Okkalar İnşaat, İstanbul Kurtköy’deki prestij projesi Arma Business&Life’ta yaklaşan Ramazan ayını özel bir kampanya ile karşılıyor

Ar Yıldız, Ramazan manilerini Facebook sayfasına taşıyor!

Üç kuşaktır yenilikçi ürünlerle iftar ve sahur sofralarını şenlendiren Ar Yıldız, bu yıl köklü bir Ramazan geleneğini sosyal medyaya taşıyor

Crown Deluxe'te 159 bin TL'ye! Ramazan'a özel yüzde 12 indirim!

Babacan Yapı'nın hayata geçirdiği Crown Deluxe projesinde Ramazan Ayı'na özel yüzde 12 indirim kampanyası başlatıldı

Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi ramazanın ilk gününü bekliyor!

Sinan'ın daha küçük ölçekli camilerde denediği, "altı ayaklı plan tipinin" bu büyüklükte ilk defa uygulandığı Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi ramazanın ilk günü açılacak

Ümraniye Kasa Towers teslim tarihi!

Tamamı 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen Ümraniye Kasa Towers projesinde ev fiyatları 270 bin liradan başlıyor

ümraniye ramazan bingöl Haberi

ümraniye ramazan bingöl

20 yılı aşkın tecrübesini 2008 yılı itibari ile hizmete giren "RB Et Lokantası'nı "kurarak farklı bir konsept ile sektöre yeni bir soluk getiren Ramazan Bingöl; hedefleri doğrultusunda ilerleyerek beş yıl gibi kısa bir süre içerisinde Ramazan Bingöl firmasını büyütmeyi başardı. 


"RB Şirketler Grubu" adı altında 2011 yılında kurulan "Geleneksel Lezzetler" markası ile geçmişten bugüne gelen birçok geleneksel lezzeti restoranlarında ve sanal mağazasında satışa sunan Bingöl; 2013 yılı başlarında üçüncü franchsing şubeye ulaşan "Hepsi Lahmacun" markası ile de sektöre yenilik getirdi. Bingöl; 2013 yılında büyüme halkasına "Köfteci Ramazan Steak" adında yeni bir marka eklerken, bir yandan da inşaat sektörüne de girerek "Kapı Yapı" firması ile yeni yatırımlara yöneldi. 


2013 Yılı Sonu için Hedef 10 milyon dolar 

Ramazan Bingöl; 2012 yılı sonunda 3 Milyon...