18 / 07 / 2024

ümraniye renkli çocuk hastanesi hangisi

ümraniye renkli çocuk hastanesi hangisi

Ümraniye'de önümüzdeki ay açılması hedeflenen 420 yatak kapasiteli Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, çocuklar için özel olarak tasarlandı.

Ümraniye'ye 15 bin metrekarelik dev park geliyor!

Ümraniye'de bisiklet parkuru, spor aletleri, koşu ve yürüyüş parkuru ile çocuk oyun grubunun yer alacağı dev park inşa ediliyor.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası açılış töreninde, Türkiye'ye kazandırılan sağlık tesislerinin hayırlı olmasını diledi.

Ümraniye Kadın ve Çocuk Hastanesi hizmete açıldı!

İstanbul'un kamudaki en büyük sağlık tesisi, Ümraniye'de faaliyete başladı. 486 yataklı hastane, kadındoğum ve çocuk hastalıkları dallarında hizmet verecek. 486 yataklı hastanemizin her odası tek veya çift kişilik tasarlandı.

Ümraniye Kadın ve Çocuk Hastanesi Ekim'de açılacak!

Ekim 2015'te hizmete girmesi planlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin yapımı Ümraniye'de devam ediyor.Hastanenin toplam yatak kapasitesi 420 olacak şekilde planlandı.

Ümraniye'de çocuklara özel hastane binası tasarlandı!

Ümraniye'de önümüzdeki ay açılması hedeflenen 420 yatak kapasiteli Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, çocuklar için özel olarak tasarlandı.

Legrand'dan çocuk odalarına renkli aydınlatmalar!

Legrand, kız ve erkek çocuklarının sevdiği yeşil, mavi, mor ve pembe renk seçeneklerine sahip Ledli gece lambası ile çocuk odalarını aydınlatıyor.

Rasch Kids Teens ile renkli dünyayı keşfe çıkın!

Rasch Kids Teens ile renkli dünyayı keşfe çıkın. Rasch markasının çocuk ve genç odaları için tasarladığı yeni duvar kağıdı koleksiyonu Kids&Teens ile renkli bir dünyayı keşfe çıkın!

Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı modellerin yer aldığı çocukların renkli dünyasına hitap eden Confetti çocuk odası halıları, ana okullarından çocuk odalarına kadar çocukların gelişimine katkı sağlıyor. Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor.

Ümraniye'de Ekşioğlu Elbirgüçsan-1 Sitesi'nde 115 bin TL'ye icradan 2+1!

Ümraniye 1. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Aşağı Dudullu (Adem Yavuz) mahallesinde bulunan Ekşioğlu Elbirgüçsan-1 Sitesi'ndeki daireyi 115 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 02 Nisan 2012 Pazartesi günü 15:30-15:40 saatleri arasında yapılacak

Ümraniye Nevzat Ayaz Lisesi'nin yıkım kararı var ama öğrenim devam ediyor!

Ümraniye'deki Nevzat Ayaz Lisesi'nde, üç yıldır yıkım kararı olmasına rağmen eğitim öğretime devam ettiği ortaya çıktı. Öğrenciler ve velileri bir an önce yeni bir okul yapılmasını istiyor

Çocuk odası döşemesinde basit ve doğaldan şaşmayın!

Süslü püslü bebek ve çocuk odalarını görünce her anne 'tam benim prensime-prensesime layık' duygusuna kapılıyor. Fakat her türlü teferruat yavrularımızın sağlığı için risk oluşturabiliyor

Ümraniye Armağanevler'de 105 bin TL'ye!

Stüdyo 2010 isimli proje ile Ümraniye Armağanevler'de 55 dairelik Butik Rezidans diye tanımlanan stüdyo daireler inşa eden Kibar Grup bünyesindeki MXN Tasarım projesinde fiyatlar 105 bin TL'den başlıyor

Pierre Cardin'in hedefi çocuk mobilyası üretmek!

Bugünlerde Pierre Cardin'de tatlı bir heyecan yaşanıyor. Heyecanın nedeni şirketin çocuk mobilyası üretmeye yönelik aldığı kararı hayata geçirmesi. Şu anda Ar-Ge çalışmaları tamamlanmak üzere. Şirket 6 ay içinde “Pierre Cardin Çocuk” ile müşterilerin karş

ümraniye renkli çocuk hastanesi hangisi Haberi

ümraniye renkli çocuk hastanesi hangisi

Ümraniye'de önümüzdeki ay açılması hedeflenen 420 yatak kapasiteli Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, çocuklar için özel olarak tasarlandı. Boya kalemlerinden esinlenerek dış cephesi renkli panellerle kaplanan çocuk servisi bölümü, çocukların hastane korkusuna son verecek. İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Memişoğlu, 100 bin metrekarelik kapalı alana sahip hastanenin ileri teknoloji ve donanımıyla dünya standartlarında olduğunu...