06 / 05 / 2024

ümraniye sofistanbul fiyatları

ümraniye sofistanbul fiyatları

Önalan İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Sofistanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı...

Sofistanbul örnek daire!

Metrekare birim fiyatı 4 bin lira olarak belirlenen Sofistanbul örnek daire görüntülerine haberimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz...

Metronom Ümraniye'de teslimler Haziran 2024'te!

Ümraniye'de Baydaroğlu güvencesiyle, imza niteliğinde bir proje olan Metronom Ümraniye'de satışlar devam ediyor, teslimlerin ise Haziran 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Metronom Ümraniye konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri bulunuyor?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Sinpaş Time Ümraniye ev fiyatları ne kadar?

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu Sinpaş Time'dan, Uluslararası Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol bağlantılarıyla E5 ve TEM bağlantılarına ulaşım kolayca sağlanacak..

Sinpaş Gökorman ödeme kampanyası 2018!

Ataşehir'e 10 dakika, 3 Köprü ve TEM bağlantı yollarına 2 dakika, IKEA’ya 4 dakika uzaklıkta konumlandırılan Gökorman Ümraniye projesinde fiyatlar 415 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler fiyatlar!

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler fiyatlar kapsamında projede minimum daire fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2020 yılında yapılacak...

Gökorman Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

Gökorman projesi Sinpaş GYO tarafından Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. Gökorman Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

Ümraniye Gökorman liste satış fiyatları!

Ümraniye Gökorman liste satış fiyatları peşinde 271 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor...

Üsküdar-Ümraniye Metrosu konut fiyatlarını ne kadar artırdı?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattı üzerinde bulunan 16 istasyonun çevresindeki gayrimenkul fiyatları ne kadar arttı?

Gökorman Ümraniye konut fiyatları ne kadar?

Toplam 420 daireye yer verilen Gökorman Evleri'nde lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Gökorman Ümraniye konut fiyatları ne kadar?

Ümraniye Roya Nova Rezidans daire fiyatları!

Toplam 255 daireden meydana gelen Roya Nova Rezidans Evleri 32 katlı tek blok olarak yükseliyor. Ümraniye Roya Nova Rezidans daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye'de fiyatlar 3 yılda yüzde 30 arttı!

Türkiye’yi finansta devler ligine taşıyacak İstanbul Finans Merkezi ve yakın zamanda hizmete girecek olan metro hattı Ümraniye’nin değerini artırdı. Bölgede fiyatlar 3 yılda yüzde 30 yükseldi.

Şehir Konakları Ümraniye ödeme planı!

Nakit alımlarda yüzde 10 + yüzde 15 indirim yapılan Şehir Konakları Ümraniye daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. İşte Şehir Konakları Ümraniye ödeme planı...

Ümraniye Gökorman 2017 satılık daire fiyatları!

Ümraniye Gökorman 2017 satılık daire fiyatları minimum 314 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

ümraniye sofistanbul fiyatları Haberi

ümraniye sofistanbul fiyatları

2 bin 506 metrekare alan üzerinde inşa edilen Sofistanbul satılık daire sayısı 104. Sofistanbul projesi 17 katlı ve 7 katlı 4 blok şeklinde İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlanıyor. 


Sofistanbul Ümraniye Önalan İnşaat imzasıyla yükseliyor. Sofistanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi. 


Ümraniye Sofistanbul fiyatlarını satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. Sofistanbul satılık dairelerin alan büyüklükleri 58 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 



Önalan İnşaat Sofistanbul projesinin sosyal olanakları arasında  sauna, otopark, yüzme havuzu, fitness center ve güvenlik bulunuyor. 


Sofistanbul Ümraniye'de  1+1 daireler 58 metrekare ile 70 metrekare, 2+1 daireler  83,93 metrekare ile 103 metrekare, 3+1 daireler 115 metrekare ve dubleks daireler 220 metrekare alan büyüklüğüne sahip.



Sofistanbul Ümraniye satış ofisi:


Telefon:...