05 / 05 / 2024

ümraniye yoğun yağmur yağışı

ümraniye yoğun yağmur yağışı

İstanbul'da iki gündür aralıklarla süren yağmur nedeniyle 23 ev ve işyeri bodrum katı sular altında kaldı. Alt geçitlerdeki su birikintileri de sürücülere zor anlar yaşattı..

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın!

Folkart Country Urla'ya yoğun ilgi!

Folkart imzasıyla, Urla Bademler'de hayata geçirilen Folkart Country projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

İzmir Karaburun'daki 'karavan otel'e yoğun talep!

İzmir Karaburun'da yaşayan Asna çiftinin geçen yıl açtığı 'karavan otel', koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

Adana'da yıkım gerginliği!

Adana'da yoğun yağmur yağışı sonrası evde çatlaklar oluştu. Temelden kaydığı ve duvarlarında çatlaklar olduğu tespit edilen ev için yıkım kararı alındı... 

Sivas'taki hobbit evlerine Rusya ve Ukrayna'dan yoğun ilgi!

Sivas'taki Paşabahçe Mesire Alanı'nda inşa edilen hobbit evleri yerli yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya. Özellikle Hobbit evlere Rusya ve Ukrayna'dan yoğun talep var. 

Tanyer Yapı'ya İzmir Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

İzmir'de düzenlenen İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapıları açtı. Fuara, katılan Tanyer Yapı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Nef Novu’ya bu sene de ilgi yoğun!

Nef, Novu markasıyla klasik öğrenci yurtlarını unutturuyor. İlk yatırımını Merter’de hayata geçiren ve öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gören Novu, bu sene de kayıt haftasında yoğun ilgiyle karşılaştı.

Ems Yapı’ya Katar’da yoğun ilgi!

19 – 21 Nisan 2017 tarihinde QNCC Doha’ da gerçekleşen EXPO TURKEY by QATAR 2017’nin önemli katılımcılarından EMS Yapı’nın standına ziyaretçilerinin ilgisi yoğun oldu.

Sinpaş Altın Kuleler'in örnek dairesine yoğun ilgi!

Altınoran’da inşa edilen Sinpaş Altın Kuleler, Ankara’ya sunduğu standart üstü yaşam ve örnek dairesiyle yoğun ilgi görüyor. Sinpaş Altın Kuleler, sunduğu görkemli yaşam ile diğer projelerden ayrışıyor.

ümraniye yoğun yağmur yağışı Haberi

ümraniye yoğun yağmur yağışı

İSTANBUL'DA iki gündür aralıklarla süren yağmur nedeniyle 23 ev ve işyeri bodrum katı sular altında kaldı. 14 ağaç ve bazı tabelalar devrilirken alt geçitlerdeki su birikintileri de sürücülere zor anlar yaşattı. 


Yağış en çok Ümraniye'de etkili oldu. Kalem ve Habeş isimli sokaklarda biriken yağmur suları evlere girerken, vatandaşlar motorlu su hortumlarını kullanarak suyu tahliye etmeye çalıştı. 

Habeş Sokak'ta zemin katta bulunan bir otopark ise bel seviyesine kadar sular altında kaldı. 


Bu iki sokaktaki taşkının bölgedeki yediemin otoparkmdaki logar kapağının kapatılması üzerine meydana geldiği öne sürüldü. Kalem Sokak'ta evi bulunan bir kişi, aradıkları yetkililerin kendileriyle ilgilenmediğini savundu. Aynı kişi mutfağının su içinde kaldığını belirterek "Su bir anda eve doldu. Tüm eşyalarımız kullanılamaz hale geldi. Devletten yardım istiyorum. 

Eşim yok, oğlum 6 nüfusa bakıyor" dedi....