03 / 05 / 2024

ümraniyedeki anaokulları

ümraniyedeki anaokulları

TOGEMDER ve bağışçı Cemile Garan tarafından, Ümraniye Belediyesi’nin tahsis ettiği arsa üzerine yapılan Dr. İhsan Sami Garan ve Afife Garan Anaokulu’nun açılışı törenle gerçekleştirildi.

Eyüpsultan'a yeni anaokulu müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçede yapılması planlanan anaokulları ile ilgili proje hazırlarken ilçede ilk etapta 10 adet anaokulu yapılacak. Bu kapsamda Karadolap Mahallesi’nde yapımı süren anaokulu tamamlanma aşamasına geldi.

Okul öncesi eğitim kurumlarından kira talebi!

Özel Anaokulları Derneği Genel Başkanı Murat Kuş yaptığı açıklamada, kira ödemeleri ve giderler dikkate alınarak öğrenci başına maddi destek sağlanmasını talep ettiklerini söyledi.

MEB, 81 ilde özel eğitim anaokulları kuracak!

MEB, bu yılın sonu itibarıyla 81 ilde, engeli olan çocuklar için özel eğitim anaokulları kuracak. Buna göre, 2020'nin sonuna kadar özel eğitim anaokulu olmayan 53 ilde de anaokulu açılacak.

Axi Ağaçkakan'dan anahtar teslim anaokulu!

Kayserili Rafet ve Rıfat Ulus kardeşler tarafından 12 yıl önce kurulan Axi Ağaçkakan Mobilya ve Eğitim Araçları üretim tesisinde bugün anahtar teslim anaokulları kuruluyor. Tüm ürünleri kendileri üreten kardeşler yılda 20 anaokulu yapıyor.

Hezarfen Anaokulları’nın 15’incisi Kasımpaşa’da açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi Hezarfen Anaokulları’nın 15’incisi Kasımpaşa’da hizmete açıldı. 

Altındağ Ali Ersoy Kreşi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Ali Ersoy Kreşi'ni hizmete açarak ilçedeki anaokullarının sayısını 13'e çıkardı.

Okulların bahçesine konteyner anaokulları geliyor!

Önceki gün açıklanan eğitim sistemindeki yenilikler kapsamında, 5’inci sınıfta öğrencilere sadece dil eğitimi verilecek. Belirlenecek illerde okulların bahçesine prefabrik, betonarme ya da konteyner anaokulları yapılacak.

Ankara Yenimahalle'ye 10 yeni anaokulu geliyor!

Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi bir arada vererek ilköğretime daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını amaçlayan Yenimahalle Belediyesi, birbiri ardına açtığı anaokullarına bir yenisini daha ekledi.

Çankaya Belediyesi şehri yeniliyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde altı farklı bölgeye ayrılan proje kapsamında anaokullarından liselere kadar tadilat ihtiyacı duyan her kademede eğitim kurumunda tadilat ve tamirat yapacaklarını belirtti.

Silopi'de sosyal donatılar artırılacak!

Fatma Güldemet Sarı, "Vatandaşlarımızın daha kaliteli ortamlarda, yeşil alanı, bahçesi, sosyal, rekreasyon ve spor alanları, kreşleri, anaokulları, dini tesisleriyle daha donanımlı bir şehir yapılaşmasında yaşamaları için elimizden geleni yapacağız"dedi

Düzce Saray Koleji Eylül 2016'da açılacak!

Özel Saray Koleji 2016 yılı eylül ayında eğitim öğretime açılacak. 24 derslikli olacak olan kolej 576 öğrenci kapasiteli olacak. Saray Eğitim Kurumları bünyesinde halen kız ve erkek öğrenci yurtları ile anaokulları alanında faaliyetini sürdürüyor.

Okullarda çevre bilinci eğitimi veriliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile 81 ilde çevre bilincini arttırmak amacıyla anaokulları ile ilk ve orta öğretim okullarında çevre eğitimleri başlatıldı.

Confetti halılarıyla mekanların uzun ömürlü iş ortağı!

Confetti, kütüphane, okullar ve anaokulları gibi eğitim alanlarına da duvardan duvara halılarıyla mimari proje desteği vermeye başlıyor.Confetti halılarıyla mekanların uzun ömürlü iş ortağı oluyor.

ümraniyedeki anaokulları Haberi

ümraniyedeki anaokulları


Ümraniye Belediyesi eğitim alanındaki desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Belediye tarafından tahsis edilen, Esenkent Mahallesi’nde bulunan Teletaş İlkokulu yanındaki arsaya TOGEMDER ve bağışçı Cemile Garan tarafından yaptırılan Dr. İhsan Sami Garan ve Afife Garan Anaokulu’nun açılışı yapılan bir törenle gerçekleştiridi. Açılışa İstanbul Vali yardımcısı Ahmet Hamdi usta’nın yanı sıra; Ümraniye kaymakamı Suat Dervişoğlu, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkan Vekili Meclis Üyesi Emel Ersoy, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, İstanbul il Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mehmet Nezir Eryarsoy, Ümraniye ilçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, bağışçı Cemile Garan ve ailesi. Vatandaşlar, veliler ve öğrenciler katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra anaokulu öğrencileri bir gösteri...