29 / 04 / 2024

Umut Durbakayım Konutta değer artışı

Umut Durbakayım Konutta değer artışı

Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, projelerle ortaya çıkacak değerin dengeli paylaşımına vurgu yaparak, “Bu işte hep birlikte kazanacağız ki sürdürülebilir olsun. Alan daha fazla kazanacak ki yine alsın” dedi

Konut arzının artmasındaki en büyük engeller talep daralması ve artan maliyet!

İnşaat sektörünün, 2023’ü mücadeleyle geçirdiğine dikkat çeken Umut Durbakayım, talep daralması ve artan maliyetlerin altını çizerek, "Erişilebilir metrekare birim fiyatları ile üretim maliyeti arasındaki makasın açılması, konut arzının önündeki önemli engellerden" şeklinde konuştu. 

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Ev almayı düşünenler dikkat! Konut fiyatlarında yeni zam dalgası geliyor! Fiyatlar resmen tavan yapacak!

İnşaat sektöründe kalifiyeli usta ve kalfa problemi giderek büyürken Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, inşaat sektörüne yönelik açıklama yaptı. Durbakayım, konut fiyatlarının yüzde 20-25 oranında artacağını ifade etti. İşte konuya ilişkin detaylar...

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Umut Grup Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Umut Grup Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Umut Orhan tarafından kuruldu.

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

Nazmi Durbakayım: Otopark şartı konut fiyatlarını düşürebilir!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, otoparklarda yeni düzenleme yaparak binalarda otopark alanı ayrılması şartının konut fiyatlarını düşüreceğini söyledi. 

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

2021'de ev fiyatları artacak mı?

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

Nazmi Durbakayım: 2021'deki fiyat artışına önlemlerimiz hazır!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada, 2021 yılında düşük arz ve ham madde fiyatlarından kaynaklanan fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu ancak konut üreticilerinin buna yönelik önlemlerinin hazır olduğunu belirtti.

Nazmi Durbakayım: İnşaat sektörü ok gibi fırlayabilir!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan ve geçen yıla ilişkin gayrisafi yurt içi hasıla sonuçlarını değerlendirdi. Nazmi Durbakayım 1,5 yıldır bekleyen projeler nedeniyle gerilimi artan inşaat sektörünün her an ok gibi fırlayabilir dedi..

Nazmi Durbakayım: 2020 gayrimenkulün yılı olacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım 2020 Ocak ayı konut satış verilerinin yayımlanmasından sonra konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Durbakayım; Yatırımcıların harekete geçmesi satışları artırdı." dedi.

Umut Durbakayım Konutta değer artışı Haberi

Umut Durbakayım Konutta değer artışı


Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, projelerle ortaya çıkacak değerin dengeli paylaşımına vurgu yaparak, “Bu işte hep birlikte kazanacağız ki sürdürülebilir olsun. Alan daha fazla kazanacak ki yine alsın” dedi


İstanbul’un çeşitli noktalarında proje geliştirmeye devam eden Teknik Yapı, Anadolu’da da ilk hamlesini yaparak emlak konut GYO ortaklığında hayata geçirdiği Denizli projesinde satışlarını sürdürüyor. Son birkaç yıldır özellikle kentsel dönüşümle hayata geçirdiği büyük çaplı projeleriyle de dikkat çeken Teknik Yapı, yeni yıla da hızlı bir giriş yapacak. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, yeni proje hazırlıklarını anlatırken, şehir ve ilçelerde yeni projelerle ortaya çıkan değer artışının bölüşümüne de dikkat çekti. Bu payın, inşaat firması ve alıcının birlikte kazanmasıyla daha da büyüyeceğine vurgu yapan Durbakayım, bu sayede proje geliştirme...