02 / 05 / 2024

umut durbakıyım kimdir

umut durbakıyım kimdir

En hareketli günlerini baharda yaşayan konut sektörü, yine kuralı bozmadı. Hareketli günleri satışa dönüştürmek isteyen firmalar birbiri ardına lansman yaparken, yeni konutlarda da kampanya sezonu bahar rüzgârıyla başlamış oldu.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ali İhsan Sılkım Kimdir?

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sılkım kimdir? Ali İhsan Sılkım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali İhsan Sılkım'ın biyografisi..

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Vecih Yılmaz kimdir? Vecih Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vecih Yılmaz'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Vecih Yılmaz`ın hayatına dair merak edilenler.

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Nihal Yıldırım kimdir?

Nihal Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nihal Yıldırım kimdir? Nihal Yıldırım, hangi işlerde görev aldı?

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Adil Aşırım kimdir?

Adil Aşırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Adil Aşırım kimdir? Adil Aşırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İmar barışına başvurmalı mıyım?

İmar barışı başvuruları alınmaya devam ediyor. Konutu ihtilaflı olup da henüz başvuruda bulunmamış vatandaşlar soruyor:İmar barışına başvurmalı mıyım?

umut durbakıyım kimdir Haberi

umut durbakıyım kimdir

Zam öncesi son kampanya 

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Teknik Yapı Metropark'ta zam öncesi son kampanyanın başladığını açıkladı. "Toplam 1.412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesinde, satışı devam eden son 400 daireyi proje bitimine kadar olağan satış stratejisi içinde eritmeyi düşünüyorduk" açıklamasında bulunan Umut Durbakayım, ekonomide ve sektörde yaşanan iki önemli gelişme nedeniyle yeni bir kampanya hazırlandığını söyledi. 

Durbakayım "Aslında yeni bir kampanya düşünmüyorduk. Ancak sektörde oluşan zam baskısı, Teknik Yapı Metropark projesindeki son 400 daire için müşterilerimize iyi bir fırsat sunmamıza vesile oldu" yorumunda bulundu. 


Kampanya yarışı... 

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin ve olası tatil rehavetinin yaşanacağı yaz sezonunun da sektörü sekteye uğratmasını istemeyen firmalar, bu yüzden kampanya yarışına girdi. 


Düğün sezonunun başlaması ile gayrimenkul...