03 / 05 / 2024

Umut İnci Tarma Mimarlık

Umut İnci Tarma Mimarlık

Mimar Umut İnci kimdir? Mimar Umut İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Umut İnci, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte mimar Umut İnci...

Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü oldu!

2004 yılından bu yana şirketin farklı departmanlarında görev yapan, 2016-2017 yıllarında genel müdürlük sorumluluğunu üstlenen Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü olarak atandı...

48 saatte inşa edilen konutlar evsizlere umut olabilir!

Teksas'ta sadece 48 saatte 3 boyutlu baskı makineleriyle inşa edilen konutlar, dünyadaki milyarlarca evsiz için umut olabilir. Evler 10 bin dolarlık malzemeyle yapılıyor...

Umut Durbakayım: Faizler yüzde 1'in altına gerilemeli!

Gayrimenkulde canlanma için kredi faizlerinin yüzde 1'in altına gelmesinin önemli olduğunu vurgulayan Umut Durbakayım "Emlak Konut GYO yeni bir kampanya başlatarak, gayrimenkulün en güvenilir limanlardan biri olduğunu göstermeli" dedi. 

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

İnşaat sektörü 2018 yılının 2’nci yarısında hareketlenecek!

Türkiye’nin hala yabancı yatırımcının gözdesi olduğunu belirten Kırkıncıoğlu Grup CEO’su Abdullah Kırkıncıoğlu "2018 yılının 2’nci yarısında sektör hareketlenecek" dedi.

Akfen Holding 41'nci kuruluş yılını kutluyor!

Türkiye’nin en büyük yatırım gruplarından arasında yer alan Akfen Holding kuruluşunun 41’nci yılını kutluyor

Umut Maden Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Maden Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yücel tarafından kuruldu.

Gaziantep Umut Mahallesi'nde 4,1 milyon TL'ye taşınmaz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Umut Mahallesi'nde yer alan taşınmazı 4 milyon 100 bin 307,50 TL'ye satışa sunuyor. Taşınmazın ihalesi 8 Haziran Perşembe günü saat 15:00'da yapılacak.

Bedirhanlar İnşaat Tekstil Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedirhanlar İnşaat Tekstil Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İnci ve Umut İnci ortaklığında kuruldu.

Umut Oran'dan 'konut alana vatandaşlık' eleştirisi!

Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran, konut alana vatandaşlık verilmesi hakkında eleştiride bulundu.

Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini açtı!

İstanbul'un, spora ve sporcuya yaptığı önemli yatırımlarıyla en önde gelen belediyeleri arasında yer alan Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini de hizmete açtı.

Şehitkamil Umut Sosyal Tesisi yenileniyor!

Şehitkamil Belediyesi, Umut Mahallesi’ne üst katı cami, alt katı ise bay-bayan taziye evi olan modern bir sosyal hayata geçiriyor.

Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Melek Ataseven tarafından 40 bin TL sermeye ile bugün kuruldu.

Umut İnci Tarma Mimarlık Haberi

Umut İnci Tarma Mimarlık

Umut İnci kimdir?

Umut İnci, 1976 yılında Ankara'da doğumlu mimardır. Lisans eğitimini 1998 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Mimarlık Bölümünde, Yüksek Lisans Eğitimini 2012 yılında Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Ana Bilim Dalı'nda "Ankara İli Ayaş İlçesi Balçiçek Evi Restorasyon Önerisi" adlı tezle tamamlamıştır.


1998-2002 yılları arasında Ankara'da çeşitli ofislerde çalıştıktan sonra, 2002 yılından beri Tarma Mimarlık' ta kurucu / ortak olarak çalışmalarına devam etmektedir.


TARMA MİMARLIK ÇALIŞMA ALANLARI

OFİS-EĞİTİM-KONFERANS

OTEL-RESTORAN-KAFE-BAR

KONUT-AVM

MİMARİ...