29 / 04 / 2024

umut ışık

umut ışık

Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İstanbul Bahçelievler'de 100 bin TL sermayeyle Umut Işık tarafından kuruldu...

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Gezitura Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezitura Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Bilal tarafından kuruldu.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

7 milyon kiracıya düşük faizle konut müjdesi! Teslime yakın konut projeleri de kampanyaya dahil olacak mı?

Fahiş kira artışları ile beraber barınma problemi adeta krize dönüşürken, hükümetin düşük faizli, 180 ay vadeli kampanya mesajı 7 milyon kiracıya konut sahipliği için resmen umut oldu.

Vakıfbank'tan 3 bin 900 TL taksitle satılık 2+1 daire!

Vakıfbank,  240 bin TL'ye 2+1 daire fırsatı sunuyor! Döviz kurlarındaki hareketlilik ve yüksek faiz oranları nedeniyle ev sahibi olmak isteyenler zorlanırken, Vakıfbank'ın uygun ödeme koşulları ve düşük faizli konut kredileri umut ışığı oluşturuyor. 

Borç kapatma kredisi tüm borçlulara umut oldu! Cumhurbaşkanı onayladı!

Borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için borç kapatma kredisi borçlulara umut oldu! Tarihin en büyük borç kapama kredisi Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı! Kamu bankalarından alınabilecek borç kapatma kredisi ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Dg Homeart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Mimarlık Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Eğer ve Umut Çelebi ortaklığında kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Konut sahibi olma hayallerini erteleyenler sevinçten dört köşe oldu! Geri ödemeler 15 yıla yayılacak!

Fiyat artışları nedeniyle konut sahibi olma hayallerini erteleyenlere umut dolu bir haber geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin konut sektörünü canlandırmaya dönük açıklaması dar gelirliyi sevince boğdu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Umut Doğan tarafından kuruldu!

Asgari ücretliye ucuz konut fırsatı! Hükümet düğmeye bastı

Son dakika gelişmesi. Fahiş fiyat artışlarıyla ilgili harekete geçen hükümet, ev sahibi olmak isteyenlere umut ışığı olacak düzenleme için harekete geçti. İşte tüm detaylar...

umut ışık Haberi

umut ışık


Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile Umut Işık tarafından  21 Mart 2016 tarihinde kuruldu. 


İş konusu;


1) Her türlü bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkartmak, gerektiğinde bunların projelendirmesi yapılarak, yerli ve yabancı pazarlamasını yapmak. 2) Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 3) bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 4) Islah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. 5) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik, organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,ev,apartman, işyeri,...