28 / 04 / 2024

Borç kapatma kredisi tüm borçlulara umut oldu! Cumhurbaşkanı onayladı!

Borç kapatma kredisi tüm borçlulara umut oldu! Cumhurbaşkanı onayladı!

Borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için borç kapatma kredisi borçlulara umut oldu! Tarihin en büyük borç kapama kredisi Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı! Kamu bankalarından alınabilecek borç kapatma kredisi ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor.



 Borç kapatma kredisi tüm borçlulara umut oldu! Cumhurbaşkanı onayladı!

Borcu olan vatandaşlara ilaç gibi kampanya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, borcu olan vatandaşlar için sevindirici bir haber verdi. Tarihin en büyük borç yapılandırma kampanyası başlatıldı ve kamu bankaları aracılığıyla vatandaşların tüm borçları tek seferde siliniyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından düşük faizli borç kapatma kredisi verilecek.

Bu kampanya kapsamında, kredi kartı veya diğer bankalardan kredi kullanarak borç yapan vatandaşlar, kamu bankalarının düşük faiz oranları ile borçlarını daha rahat bir şekilde ödeyebilecekler.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla başlatılan devlet destekli borç kapatma kredisine, borcu olan her vatandaş başvurabilecek.

Borç kapatma kredisi ile borcu olan vatandaşlar, tüm borçlarını tek kalemde ödeyerek rahat bir nefes alabilecekler. Ayrıca, kamu bankalarının düşük faiz oranları sayesinde ödeme planlarını kolayca ayarlayabilecekler. Borçlular için umut olan bu müjde hakkında merak edilenler haberimizin devamında...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön