11 / 05 / 2024

Borç kapatma kredisi tüm borçlulara umut oldu! Cumhurbaşkanı onayladı!

Borç kapatma kredisi tüm borçlulara umut oldu! Cumhurbaşkanı onayladı!

Borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için borç kapatma kredisi borçlulara umut oldu! Tarihin en büyük borç kapama kredisi Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı! Kamu bankalarından alınabilecek borç kapatma kredisi ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor.



 Borç kapatma kredisi tüm borçlulara umut oldu! Cumhurbaşkanı onayladı!

Borç kapatma kredisine ilişkin merak edilen detaylar

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, uygun faiz oranları ile borç kapatma kredisi sunarak vatandaşların finansal sorunlarına çözüm oluyor. Kredi vadesi 24 aydan başlayarak 60 aya kadar uzayabiliyor ve 36 ay vadeli seçenek de mevcut.

Bu kredi türünden faydalanmak için, borcu olan ve kredi kartı kullanan vatandaşların bankalara başvurması yeterli olacaktır. Borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar, kamu bankalarından alacakları uygun faiz oranlı borç kapatma kredisi ile diğer bankalara olan borçlarını tek seferde ödeyebilecekler.

Başvurular Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank şubeleri ya da internet siteleri üzerinden yapılabiliyor. Başvuruda belirtilen şartları sağlayan ve kredi notu uygun olan vatandaşlar kredi kullanabilirler. Kredi notu uygun olmayan vatandaşlar ise maalesef kredi başvurusu yapamıyorlar.

Kredi başvurusu gerçekleştiren ve uygun faiz oranları ile borç kapatma kredisi kullanmaya hak kazanan vatandaşlar, borçlarını 36 ay vadeli ödeyebilirler. Ayrıca, borç kapatma kredisi kullanan vatandaşlar, ödemelerini düzenli olarak yaparak kredi notlarını da yükseltebilirler. Başvurular aynı gün içinde sonuçlanarak kredi tutarı hesaplarına aktarılıyor.

Maaşlar baştan aşağı değişiyor! Tek tek hesaplandı! İşte 2023 temmuz takvimi...

GSS borcu olanlar buraya! Bu listede adınız varsa borcunuz siliniyor!

GSS prim borçları silmek için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön