28 / 04 / 2024

Umut Özer

Umut Özer

Özer İç Mimarlık Tasarım İnşaat Turizm Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Özer, Özgür Özer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

2000 yılında Süzer Plaza'da yer alan oteli Ritz Carlton işletecekmiş!

Süzer Grubu'nun Gümüşsuyu'nda inşa ettiği Süzer Plaza'da yer alan oteli Amerikalı The Ritz Carlton Hotel Company işletecekmiş. 2000 yılının sonunda açılışı yapılacak otel 240 milyon dolara mal olacakmış.

İstanbul'a yüzer otoyol!

2000 yılında Avcılar-Tuzla'yı bağlayacak 33 kilometre uzunluğunda yüzer otoyol ile Anadolu ve Avrupa Yakası birbirine bağlanacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber..

2000 yılında İstanbul'a yüzer otoyol!

2000 yılında Ahmet Vefik Alp'in hazırladığı 'Transmarmara Yüzer Viyadük' projesine göre, Marmara Denizi üstünden Avcılar-Tuzla'yı bağlayacak 33 kilometre uzunluğunda yüzer otoyol ile Anadolu ve Avrupa Yakası birbirine bağlanacakmış.

Yalova'da ilave donatım rıhtımı-yüzer havuz toplantısı 11 Haziran'da!

ÖZATA TERSANECİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından Yalova Altınova'da ilave hangar, iskele ve donatım rıhtımı ile yüzer havuz projesi toplantısı 11 Haziran 2015 günü 16:00'da yapılacak.

Misa Otel, özer+tulgan Mimarlık’ın tasarımıyla dikkat çekiyor!

özer+tulgan Mimarlık tarafından tasarlanan Laleli’deki Misa Otel, fonksiyonel yaklaşımlarla şekillenen özgün iç mekanlarıyla yenilikçi çözümler sunarken, çağdaş ve etkili bir dile sahip mimarisiyle de bulunduğu lokasyona değer katıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü tabliyeleri için yüzer vinçler kullanılıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesinde Asya yakasına konulacak olan 2'nci tabliyenin çalışmalarına başlandı. Tabliyelerin asılması işlemi için bin 800 tonluk yüzer vinç de kullanılıyor.

Süzer Grubu'ndan Miami'ye otel projesi!

Süzer Grubu, New York'taki rezidans projesinin ardından Miami'de 105 milyon dolarlık yeni bir otel projesine başladı.

Umut Durbakayım: Bakanlık çantacı firmalara yaptırım uygulamalı!

Umut Durbakayım, mali ve teknik gücü yeterli olmayan firmaların bölgeye girdiğini belirterek, “Çantacı denen firmalar yüksek bedelle devir yapmak için her adada birkaç hak sahibi ile anlaşma yaptı ve süreci tıkadı. Bakanlık yaptırım uygulamalı” dedi.

Süzer Grubu, Miami’deki otel projesine başlıyor!

ABD’deki yatırımlarını sürdüren Süzer Grubu, New York’taki rezidans projesinin ardından bu kez Miami’de 105 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek yeni bir otel projesine start verdi.

Süzer Grubu Miami'de otel ve konut yapacak!

Süzer Grubu, İsrail merkezli ASRR Capital ile birlikte Miami'de okyanus kenarında gerçekleştirilecek bir konut projesi için kontrat imzaladı.

Umut Uzuner kimdir?

Mimar Umut Uzuner kimdir? Umut Uzuner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Umut Uzuner, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Umut Uzuner...

Umut Oran: Atıl konutlar öğrenci yurduna dönüştürülsün!

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, inşaat sektöründe konutta 1 milyonun üzerinde arz fazlasının ortaya çıktığını söyledi.Oran,"Elde kalan konutlar, üniversitelilere hizmet vermek üzere öğrenci yurduna çevrilebilir"dedi.

Süzer Grup gökdelen yapmaktan vazgeçti!

İstanbul'da Gökkafes olarak bilinen ve hakkında birçok dava açılan Süzer Plaza’yı inşa eden Süzer Grup, artık gökdelen yapmaktan vazgeçti. Baran Süzer, "Gökdeleninin modası geçti” dedi.

Umut Özer Haberi

Umut Özer

Özer İç Mimarlık Tasarım İnşaat Turizm Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Özer, Özgür Özer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Özer İç Mimarlık Tasarım İnşaat Turizm Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK; -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka...