10 / 05 / 2024

Umut Yapı

Umut Yapı

Umut Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Esin Yardım tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Esenyurt, İnönü Mahallesi, 350. Sokak, Şelale Plaza'da kuruldu.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

İş arayanları sevindiren açıklama! Personel alımı yapılacak, işte şartlar

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler için cazip kurumlardan biri de ÖSYM oldu. ÖSYM, personel alım ilanını yayınlayarak iş arayanlara umut ışığı olmuş durumda. Kuruma 30 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte tüm ayrıntılar…

BAĞ-KUR primine ait borçlar yapılandırılacak mı?  Tescil affında son karar ne oldu?

Seçimler öncesi yapılan pek çok çalışma ve çıkarılan pek çok torba yasa özellikle emeklilik bekleyen ya da borçları olan kişiler için umut oluyor. Bu kapsamda BAĞ-KUR’lu vatandaşların da meclisten beklediği düzenlemeler bulunuyor.

KOSGEB’den nasıl destek alınır? KOSGEB destek başvurusu nasıl yapılır?

KOSGEB destek programı yeni girişimciler için bir umut kapısı görevi görüyor. Peki KOSGEB destek başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte detaylar!

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaplan tarafından kuruldu. 

Kuum Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuum Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Kılıç tarafından kuruldu.

Orma Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orma Taahhüt Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Ay, Umut Uysal Duran tarafından kuruldu.

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Mustafa Yaşar ortaklığında kuruldu.

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi bugün KAğıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Uğur ve Umut Akpınar tarafından kuruldu.

Ekum Alüminyum Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekum Alüminyum Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Can Çelik tarafından kuruldu.

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin tarafından kuruldu.

Umut Yapı Haberi

Umut Yapı

Umut Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Esin Yardım tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Umut Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt Şubesi iş konusu; A)    4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun tarif ettiği can ve mal güvenliğini Teminen imar planlama , fen,sanat ve sağlık kurallarına, standartlarına uygun , kaliteli yapı yapılması için , proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken, Yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.


Umut Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt Şubesi adres: Esenyurt, İnönü Mahallesi, 350. Sokak, Şelale Plaza No:1...