16 / 05 / 2024

un Center Mecidiyeköy ulaşım

un Center Mecidiyeköy ulaşım

Torun Center projesinde 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.Torun Center Mecidiyeköy satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

İBB, Mecidiyeköy'deki arsasını 473 milyon TL'ye sattı!

İBB İstanbul'un değerli semtlerinde Mecidiyeköy'de 5 adet parselini açık artırma yoluyla sattı. Arazi satışından 473 milyon TL gelir elde edildiği iddia edildi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun ilk etabı olan M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattını, 28 Ekim 2020'de hizmete sundu. Yoğun olarak kullanılmaya başlayan hattın Mecidiyeköy istasyonu 7 Nisan'da bakım onarım çalışmaları sebebiyle işletmeye kapatıldı.

Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattında test sürüşleri başladı!

İstanbul'un ikinci sürücüsüz metrosu Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattında test sürüşleri başladı...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul'un en yoğun metro hattı olacak olan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul’un merkezine altın dokunuş ZER Mecidiyeköy!

Şehrin en önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çeken Zer Mecidiyeköy projesinde 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma şansı sunuluyor..

Fairmont Quasar Mecidiyeköy 16 Ocak'ta açılacak!

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont, Türkiye’deki ilk otelini İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de 16 Ocak’ta faaliyete giriyor.

Fairmont Türkiye'deki ilk otelini Mecidiyeköy'de açıyor!

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de, Türkiye'deki ilk otelini açıyor

Torun Center Mecidiyeköy fiyatlar!

Torun Center Mecidiyeköy fiyatları 675 bin dolardan başlayarak değişiyor. Torun Center'da teslimler hemen yapılıyor...

Torun Center Mecidiyeköy'de 0,70 faizle 120 ay taksit!

Torun Center Mecidiyeköy projesinde 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Torun Center projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Oger, Mecidiyeköy Türk Telekom binasını satışa çıkardı!

Türk Telekom'un yüzde 55'ine sahip olan Oger, şirketin Mecidiyeköy'deki genel müdürlük binası ile Maçka'daki Avea iletişim Hizmetleri Genel Müdürlük binasını satışa çıkardı.

Mecidiyeköy Nurol Tower tamamlandı!

Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı. Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.

Tuğba Yurt Mecidiyeköy'e taşındı!

Şarkıcı Tuğba Yurt, yeni single'ı 'Aklımda Sorular Var' ile adından söz ettiriyor. Yoğun iş temposu nedeniyle 20 yıldır yaşadığı Bursa'dan İstanbul'a taşınma kararı alan güzel şarkıcı, Mecidiyeköy'e yerleşti.

un Center Mecidiyeköy ulaşım Haberi

un Center Mecidiyeköy ulaşım



Torun Center Mecidiyeköy projesi Torunlar GYO tarafından inşa ediliyor.Torun Center Mecidiyeköy satış fiyatlarından önce projeden bahsedelim.



Torun Center Mecidiyeköy projesi 42 katlı iki rezidans kulesi,36 katlı ofis kulesi olarak 3 kule şeklinde hayata geçiriliyor.


Torun Center Mecidiyeköy projesinde 1+1,2+1,3+1,4+1 daire seçenekleri mevcut.Torun Center Mecidiyeköy satış fiyatları 241 bin liradan başlangıç gösteriyor.Proje kapsamında konut alanları 100-425 metrekare arasında değişiyor.



Torun Center Mecidiyeköy satış fiyatları!


Torun Center Mecidiyeköy projesinde metrekaresi 5 bin 500 dolar ile 7 bin 500 dolar arasında farklılık gösteriyor.Torun Center Mecidiyeköy ofislerinde ise metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor.

Torun Center Mecidiyeköy projesinin teslimleri Ağustos 2015'de yapılması planlanıyor.



Torunlar GYO Torun Center nerede?

Büyükdere Cad. Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy, Şişli


Torun Center iletişim!

Telefon: 0212 267 47 47 

Web adresi:...